Veřejná zakázka: Evropské domy v krajích - stravovací zařízení, ul. Švendova č.p. 1282 HK - SP

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Příjem nabídek
Dodavatelé mohou podávat nabídky (dle druhu zadávacího řízení všichni, nebo pouze vyzvaní).
DBID: 10960
Systémové číslo: P24V00000453
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2024-027354
Datum zahájení: 14.06.2024
Nabídku podat do: 23.07.2024 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Evropské domy v krajích - stravovací zařízení, ul. Švendova č.p. 1282 HK - SP
  • Druh veřejné zakázky: Stavební práce

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v řádném provedení stavby (dále také "dílo") s názvem "Evropské domy v krajích - stravovací zařízení". Předmětem smlouvy o dílo uzavřené mezi dodavatelem jako zhotovitelem a zadavatelem jako objednatelem bude závazek zhotovitele provést pro objednatele dílo v dohodnutém termínu a v dohodnuté kvalitě, tj. zejména bez vad a nedodělků, včetně všech objednatelem požadovaných změn díla a jeho součástí, a včetně veškeré nezbytné inženýrské činnosti vztahující se k těmto změnám díla, a tomu odpovídající závazek objednatele při provádění díla řádně spolupůsobit a zhotoviteli řádně provedené dílo včetně objednatelem objednaných změn zaplatit.

Stavební úpravy budou realizovány v bývalé jednopodlažní výměníkové stanici a pětipodlažní administrativní budově. Hlavní část stavebních úprav je navrhována uvnitř předmětných budov, kde je nutné vytvořit nové dispozice, včetně nového podlaží. Z vnějšího vzhledu administrativní budovy bude na jihozápadní straně částečným odtěžením přiléhající zeminy přiznána větší hmota stávajícího suterénu. Tato úprava je nutná pro přímý přístup strávníků do jídelny a také pro lepší denní osvětlení jídelny. Obdobná úprava bude provedena i na části severozápadní strany budovy výměníkové stanice. Výškově bude jídelna osazena podlahou suterénu na úrovni stávající podlahy 1.PP administrativní budovy.

Dispozičně bude nově v suterénu výměníkové stanice a administrativní budovy umístěn hlavní vstup strávníků včetně jejich sociálního zázemí, kancelář pro prodej čipů na odběr stravy, jídelna, výdejna s výtahovým propojením přízemí s 1. NP, mytí stolního nádobí, prostor VZT strojovny a strojovny tepla. V 1. NP bude umístěn vstup pro zaměstnance a zásobování, kancelář vedoucího, zázemí pro personál, skladové prostory, přípravny a samotná varna s návazností na výtah. Kapacita varny bude 1 500 porcí denně. Předmětem stavebních úprav je současně zateplení 5-ti podlažní administrativní budovy kontaktním zateplovacím systémem, provedení výměny několika zbývajících oken a prosklené stěny schodiště.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: podlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 65 867 743 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Královéhradecký kraj
  • Hradec Králové

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cenakhk.cz)

Kontakt

Odpovědné veřejné zadávání

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy