Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Upřesnění výsledku zadávacího řízení
Rámcová dohoda: Ne
Příkazní smlouva: Ne
Název, druh a popis předmětu
Název: Evropské domy v krajích - stravovací zařízení, ul. Švendova č.p. 1282 HK - SP
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v řádném provedení stavby (dále také "dílo") s názvem "Evropské domy v krajích - stravovací zařízení". Předmětem smlouvy o dílo uzavřené mezi dodavatelem jako zhotovitelem a zadavatelem jako objednatelem bude závazek zhotovitele provést pro objednatele dílo v dohodnutém termínu a v dohodnuté kvalitě, tj. zejména bez vad a nedodělků, včetně všech objednatelem požadovaných změn díla a jeho součástí, a včetně veškeré nezbytné inženýrské činnosti vztahující se k těmto změnám díla, a tomu odpovídající závazek objednatele při provádění díla řádně spolupůsobit a zhotoviteli řádně provedené dílo včetně objednatelem objednaných změn zaplatit.

Stavební úpravy budou realizovány v bývalé jednopodlažní výměníkové stanici a pětipodlažní administrativní budově. Hlavní část stavebních úprav je navrhována uvnitř předmětných budov, kde je nutné vytvořit nové dispozice, včetně nového podlaží. Z vnějšího vzhledu administrativní budovy bude na jihozápadní straně částečným odtěžením přiléhající zeminy přiznána větší hmota stávajícího suterénu. Tato úprava je nutná pro přímý přístup strávníků do jídelny a také pro lepší denní osvětlení jídelny. Obdobná úprava bude provedena i na části severozápadní strany budovy výměníkové stanice. Výškově bude jídelna osazena podlahou suterénu na úrovni stávající podlahy 1.PP administrativní budovy.

Dispozičně bude nově v suterénu výměníkové stanice a administrativní budovy umístěn hlavní vstup strávníků včetně jejich sociálního zázemí, kancelář pro prodej čipů na odběr stravy, jídelna, výdejna s výtahovým propojením přízemí s 1. NP, mytí stolního nádobí, prostor VZT strojovny a strojovny tepla. V 1. NP bude umístěn vstup pro zaměstnance a zásobování, kancelář vedoucího, zázemí pro personál, skladové prostory, přípravny a samotná varna s návazností na výtah. Kapacita varny bude 1 500 porcí denně. Předmětem stavebních úprav je současně zateplení 5-ti podlažní administrativní budovy kontaktním zateplovacím systémem, provedení výměny několika zbývajících oken a prosklené stěny schodiště.
Místo plnění: Královéhradecký kraj
Hradec Králové
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cenakhk.cz)
Kontakt: Mgr. Zuzana Stoklasa Fusová
zstoklasafusova@khk.cz
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 23.07.2024 10:00
Datum zahájení: 14.06.2024 00:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky:
Odpovědné zadávání:
Elektronické nabídky a žádosti o účast
Příjem elektronických nabídek: Ano (elektronické nabídky přes E-ZAK)
Odtajnění el. nabídek (žádostí o účast):