Veřejná zakázka: Oprava fasády Gymnázium Boženy Němcové Hradec Králové (p.č.st. 407/1) - TDS a BOZP

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 10412
Systémové číslo: P23V00001167
Datum zahájení: 09.11.2023
Nabídku podat do: 22.11.2023 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Oprava fasády Gymnázium Boženy Němcové Hradec Králové (p.č.st. 407/1) - TDS a BOZP
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je zajištění výkonu činnosti technického dozoru stavebníka (dále jen TDS) a koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (dále jen BOZP) a poskytnutí všech souvisejících služeb při realizaci stavebních prací s názvem „Oprava fasády Gymnázium Boženy Němcové Hradec Králové (p. č. st. 407/1)“ – stavební práce“.

Předmětem veřejné zakázky je dále součinnost při předání a převzetí díla, kontrola provádění stavebních prací dle projektové dokumentace a podmínek stavebního povolení, resp. závazného stanoviska odboru památkové péče. Včasné zajištění veškerých vzorků a jejich odsouhlasení příslušnými orgány, předání a odsouhlasení potřebných dokumentů a součinnost při zajištění kolaudačního souhlasu.

Budova Gymnázia Boženy Němcové na Pospíšilově tř. č.p. 324/7 v Hradci Králové, PSČ 500 03, st.p.č. 407/1, k.ú. Hradec Králové, se nachází na území Městské památkové zóny chráněné státem ve smyslu zákona o státní památkové péči, která je evidována v Ústředním seznamu kulturních památek ČR pod rejstříkovým číslem 2004 a prohlášena Vyhláškou Východočeského KNV o prohlášení památkových zón ve vybraných městech a obcích Východočeského kraje. Objekt čp. 324 není kulturní památkou, na hodnotách památkové zóny se podílí hmotovým a urbanistickým řešením. Jedná se o třípatrovou budovu sestávající ze dvou bočních křídel a propojovacího křídla. Celá budova má členěnou historizující fasádu tvořenou různými zdobnými prvky, je jednobarevná, světle okrová a poškození se vyskytuje v různé míře na celém objektu. Při její obnově bude vyžadována úzká spolupráce s orgánem památkové péče, mj. při schvalování vzorků, barevného odstínu, umístění předmětů na opravenou fasádu atd.

Stavební práce spočívají v obnovení vnějšího pláště budovy, zrušení přístřešku a obnovení venkovních schodišť. Práce budou probíhat za plného provozu školy a musí být zajištěna bezpečnost zaměstnanců, studentů a veřejnosti, mj. bezpečný vstup do budovy, zajištění proti pádu předmětů z lešení apod. Pracovní doba se řídí platnou legislativou. Veškeré činnosti, které by mohly jakýmkoliv způsobem ohrozit, nebo omezit provoz v budovách, zejména pak práce zasahující do vnitřních prostor a mající vliv na provoz, budou předem konzultovány a odsouhlaseny uživatelem objektu a budou prováděny v maximální možné míře mimo dobu vyučování, která je od 08:00 do 14:00 hod. Výkon činnosti TDS a BOZP bude probíhat v rozsahu minimálně 3 hodin 3x týdně včetně kontrolního dne, který bude plánován 1x za 7 kalendářních dnů po celou dobu provádění stavebních prací (včetně sobot, nedělí a svátků), a to v takové personální kapacitě, aby byla zajištěna plynulost výstavby a příkazce byl schopen plnit své povinnosti. Je povinností z každého kontrolního dne vyhotovit zápis na místě a v čase tak, aby ho mohly podepsat přítomné osoby. Součástí výkonu v součinnosti se zhotovitelem stavebních prací je také zajištění prohlídky studentům technických oborů středních škol alespoň jednou v každém roce plnění.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výsledku po podpisu smlouvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 1 080 000 Kč bez DPH
    Předpokládaná hodnota je zároveň maximální možná nabídková cena.

Místo plnění

  • Královéhradecký kraj
  • Hradec Králové

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cenakhk.cz)

Kontakt

Odpovědné veřejné zadávání

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky