Veřejná zakázka: Rekonstrukce a přístavba Oblastní nemocnice Rychnov nad Kněžnou, zpracování investičního záměru“ v rámci projektu „Rozšíření strategické průmyslové zóny Solnice – Kvasiny a zlepšení veřejné infrastruktury"

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 4086
Systémové číslo: P17V00000378
Evidenční číslo zadavatele: CIRI/2017/418
Datum zahájení: 12.06.2017
Nabídku podat do: 10.07.2017 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Rekonstrukce a přístavba Oblastní nemocnice Rychnov nad Kněžnou, zpracování investičního záměru“ v rámci projektu „Rozšíření strategické průmyslové zóny Solnice – Kvasiny a zlepšení veřejné infrastruktury"
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je zpracování investičního záměru akce „Rekonstrukce a přístavba Oblastní nemocnice Rychnov nad Kněžnou“ v rámci projektu „Rozšíření strategické průmyslové zóny Solnice – Kvasiny a zlepšení veřejné infrastruktury“.

Stávající prostory akutní zdravotní péče Oblastní nemocnice v Rychnově nad Kněžnou jsou morálně a fyzicky přestárlé. Realizace nových centrálních operačních sálů, ARO a jednotky JIP je nezbytná, je vyvolána nejen technickým stavem těchto prostorů, ale i potřebou optimalizace kapacit, vytvoření nových přímých vazeb s minimalizací vzdáleností mezi jednotlivými provozy i růstem počtu zaměstnanců v regionu s dynamickým rozvojem závodu Škoda Auto, strategické průmyslové zóny i ostatních průmyslových subjektů v této lokalitě.

Ke stávajícímu sedmipodlažnímu pavilonu DIGIP bude na ploše stávajícího parkoviště přistavěna pětipodlažní přístavba s vnitřním spojením do stávajícího objektu. Představou zadavatele je spojení požadované funkce urgentní péče v jeden homogenní celek, který bude schopný pokrýt zvýšené nároky na poskytovanou péči při zachování jejího rozsahu s optimálním využitím personální kapacity. Sjednocení příjmu a nutného ambulantního ošetření pacientů na jednom místě umožní zrychlení stanovení diagnózy a tím i optimální poskytnutí zdravotní péče. Centralizací operačních sálů ve stavebně rozšířených prostorech víceúčelového pavilonu vzroste produktivita poskytované péče v návaznosti na lůžkovou kapacitu, která bude restrukturalizována a optimalizována. V rámci rozšíření stávajícího objektu DIGIP bude na střeše přístavby vybudován heliport, čímž bude zajištěna přímá vazba na urgentní příjem a anesteziologicko-resuscitační oddělení.

V prostoru stávajícího parkoviště bude realizována přístavba stávajícího pavilonu DIGIP a bude nutné vybudovat nové parkoviště o minimálně stejné kapacitě na jiném místě v areálu nemocnice.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výsledku po podpisu smlouvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 1 200 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Centrum investic, rozvoje a inovací
Soukenická 54
500 03 Hradec Králové
podatelna (kancelář N2.38)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky