Veřejná zakázka: Dodávka konvektomatu

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 3450
Systémové číslo: P16V00000541
Počátek běhu lhůt: 21.09.2016
Nabídku podat do: 20.10.2016 12:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Dodávka konvektomatu
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky

Stručný popis předmětu:
„ELEKTRICKÝ KONVEKTOMAT 20 GN 1/1 “

Způsob výroby páry- bojlerový vyvíječ páry
Kapacita: 20x GN 1/1
Max.šíře: 1170 mm
Max.hloubka: 970 mm
Max.výška: 2150 mm
Příkon min-max.: 33 - 40 kW
Napětí: 400 V
Rozteč mezi vsuny min: 63 - 70 mm.
Ovládání dotykovým displejem - obrazovkou.
včetně 2 kusů plnohodnotných zavážecích vozíků.
Integrovaná ruční sprcha.Teplotní sonda vícebodová, min. 4 měřící body. Automatické brzděné přepínání směru otáčení ventilátoru, min 5 rychlostí ventilátoru.
Základní režimy: Automatický varný systém, udržování, regenerace, rozmrazování, multilevel s inteligentním rozeznáváním použitelných receptů.
Manuální ovládání – režim se třemi provozními režimy – Pára - Horký vzduch - Kombinace-pára/horký vzduch
Pára: 30-130oC
Horký vzduch: 30-300oC
Kombinace-pára/horký vzduch 30-300oC

Automatický varný systém obsahující veškeré informace o připravovaných pokrmech včetně technologického postupu, surovinách, způsobu servírování a historie pokrmu.
Úprava pokrmů Delta T a tepelná úprava pokrmů při nižších teplotách. Odložený start.

Vytváření minimálně 399 vlastních receptů o min. 15 sekvenčních krocích s možností pojmenování, zadání informací o pokrmu, přiřazení fotografie.

Připojení min přes USB rozhraní.UP DATE - softwaru konvektomatu a ukládání HACCP parametrů. Přesné nastavení a průběžná regulace vlhkosti ve varné komoře. Rychlé odvětrání vlhkosti z varné komory v průběhu vaření. Systém optimalizace výroby páry při parním vaření.
Optimalizace ohřevu varné komory v závislosti na druhu pokrmů.
Předehřátí varné komory před vlastní tepelnou úpravou.
Rychlé zchlazení varné komory.
Možnost nastavování a regulace vlhkosti.
Nízkoteplotní pečení přes noc.
Plnění smíšenými potravinami s individuálním monitorováním zásuvů a přizpůsobení doby pro každý zásuv v závislosti na plnění.
Diagnostika s automatickým zobrazením servisních hlášení.
Funkce rychlé a bezpečné zchlazení varného prostoru.
Odstředivé odlučování tuků bez dodatečného tukového filtru.


Ovládání Flexibilní ovládání s dotykovým displejem v češtině. Přímý vstup k nejpoužívanějším programům. Možnost vlastní konfigurace.
Dveře Otevírání dveří pravé.
Mytí Systém automatického čištění, mytí a péče o varný prostor. Samostatný oplach varné komory bez použití mycího prostředku. Manuální mytí.
Systém průběžného odvápnění parního generátoru.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výzvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 385 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Školní jídelna, Hradec Králové, Hradecká 1219
  • IČO: 49335499
  • Poštovní adresa:
    Hradecká 1219/11a
    50003 Hradec Králové
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 240116

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Hradecká 1219
500 03 Hradec Králové

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky