Veřejná zakázka: Protihluková opatření – výměna oken, silnice III/2997 Hradec Králové, ul. Buzulucká, ul. Pouchovská, ul. Velká, silnice III/3089 Smiřice, ul. Palackého

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 1115
Systémové číslo: P14V00000183
Počátek běhu lhůt: 24.03.2014
Nabídku podat do: 14.04.2014 08:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Protihluková opatření – výměna oken, silnice III/2997 Hradec Králové, ul. Buzulucká, ul. Pouchovská, ul. Velká, silnice III/3089 Smiřice, ul. Palackého
  • Druh veřejné zakázky: Stavební práce

Stručný popis předmětu:
Jedná se o provedení protihlukových opatření z důvodu snížení hladiny hluku z dopravy v chráněném vnitřním prostoru staveb. Výměna stávajících nevyhovujících oken bude realizována podél silnice III/2997 v Hradci Králové v ul.Buzulucká, v ul.Pouchovská a v ul.Velká (124 ks) a ve Smiřicích v ul. Palackého u objektu č.p. 185 a č.p. 126 ležícího při silnici III/3089 (18 ks).
Předmětem uvedené veřejné zakázky je dodávka plastových oken a realizace souvisejících prací v následujícím rozsahu:
- samostatné přeměření oken a parapetů pro zadání do výroby a sjednání termínů realizace provedení prací s jednotlivými obyvateli bytů
- doprava oken a příslušenství na stavbu
- demontáž stávajících oken
- montáž nových oken (do připravených stavebních otvorů) včetně parofolií (zahrnuje ukotvení oken a jejich zapěnění včetně instalace parofolií a protihlukové systémové izolace obvodové spáry v ostění – speciální protihlukové materiály a pěny)
- zednické začištění vnitřního ostění (zahrnuje vyrovnání výtluků po demontáži oken, omítnutí stěn a natažení perlinky a lepidla, kde je to technologicky nutné, použití plastových rohů, příprava pro uložení parapetů včetně případného podezdění, v případě poškození vnější fasády zapravení poškozených míst a hrubý úklid)
- natažení finální štukové omítky
- nátěr vyspravených štukových omítek základním nátěrem
- likvidace starých oken a parapetů (odvoz demontovaných oken a vybouraného materiálu na skládku včetně úhrady skládkového)
- montáž vnitřních a vnějších parapetů včetně bočních krytek a jejich zapravení silikonem
- předání nových oken a souvisejících prací jednotlivým uživatelům včetně sepsání předávacího protokolu
Profily:
minimálně pětikomorový profil, stavební hloubka profilu minimálně 70 mm, minimální tloušťka stěn profilu 3 mm, nerecyklovaný materiál třídy „A“, pozinkovaná výztuž ve tvaru „U“ nebo „celoobvodová“ – tloušťka 1,5 – 3 mm (dle velikosti prvků).
Zasklení:
tepelně izolační protihlukové dvojsklo, Ug = 1,2W/m2K,s útlumem minimálně 33 dB, resp. 38 dB (dle specifikace uvedené v soupisu prací, v Hlukové expertize – Silnice III/2997 Hradec Králové, Slezské předměstí, ul. Buzulucká, Akustické expertize v ulici Pouchovská a v Posouzení kvality okenních konstrukcí – Silnice III/2997 (Hradec Králové, ul. Velká v úseku mezi ul. Vážní - Piletická) – II. ETAPA, termín zpracování prosinec 2011 a Silnice III/2997 (Hradec Králové, ul. Pouchovská a Velká v úsecích ul. Buzulucká – železniční přejezd a ul. K Sokolovně – Vážní) – II. ETAPA, termín zpracování červenec 2012. Všechny tyto dokumenty jsou součástí zadávací dokumentace.)
Kování:
celoobvodové čtyřpolohové kování s blokací kliky proti chybné manipulaci, mikroventilace

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výzvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 2 090 876 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
SÚS Královéhradeckého kraje a.s.
Kutnohorská 59
500 04 Hradec Králové

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky