Veřejná zakázka: Výstavba a modernizace Domova U Biřičky - přístavba a rekonstrukce kuchyně - PD

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 10387
Systémové číslo: P23V00001142
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2023-050795
Datum zahájení: 06.11.2023
Nabídku podat do: 13.12.2023 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Výstavba a modernizace Domova U Biřičky - přístavba a rekonstrukce kuchyně - PD
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky jsou služby, které spočívající:
- v zaměření stávajícího stavu dotčeného rekonstruovaného objektu (kuchyň, jídelna, zázemí) pasport stavby a stavebně technický průzkum včetně potřebného počtu sond, zkoušek a všech potřebných průzkumů
- zpracování energetického posudku pro stávající provoz kuchyně a jídelny pro energetický audit pro případnou žádost o dotaci z OPŽP
- vypracování projektové dokumentace (dále též jen „PD“) ve složení 2 (dva) návrhy konceptu studie jejíž součástí je náhled 3D vizualizace objektu s následným dopracováním do podoby finální architektonické studie s fotorealistickou 3D vizualizací objektu a vnitřních prostor. Dále vypracování dokumentace bouracích prací, dokumentace pro územní rozhodnutí DUR a dokumentace pro stavební povolení DSP případně dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení (dále jen společné povolení), dokumentace pro provádění stavby (DPS) v dále specifikovaném rozsahu. Výsledným stupněm bude projektová dokumentace pro provádění stavby (dále též jen „DPS“) a PD interiéru a vybavení (technologie a vybavení) včetně vizualizací.
- výkon veškeré související inženýrské činnosti vedoucí k získání pravomocného územního, stavebního či společného povolení, dále spolupráce při přípravě a v průběhu výběru zhotovitele vlastního předmětu projektové dokumentace a v případě realizace vlastní stavby i výkon autorského dozoru.

Předmětem projektových dokumentací je provedení celkové rekonstrukce stávající kuchyně a jídelny včetně zázemí a skladů, kterou bude zajištěno navýšení její kapacity, energetická optimalizace a technologické vybavení novými moderními přístroji, jež zjednoduší, urychlí a zkvalitní přípravu jídel v souladu se zásadami HACCP (Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů). Bude navržen i systém úspory energie formou využití obnovitelných zdrojů energie dle metodických pokynů vydaných Ministerstvem životního prostředí s aktualizací dle současně probíhajícího operativního dotačního programu životního prostředí – příloha č.7 ZP. Součástí bude i případná přístavba, která zajistí dostatek provozních ploch pro umístění gastrotechnologie a skladů. Předmětem je i rekonstrukce stávajícího objektu jídelny a kuchyně a případná přístavba včetně zázemí a inženýrských sítí. Celková plocha rekonstruovaného objektu kuchyně a jídelny se nachází v objektu „Y“ a v jednom podlaží se uvažuje cca 31,7m x 25,32m, a ta se opakuje i v dalších podlažích ve 2 PP,1PP,1NP,2NP,3NP včetně střechy. Předmětem plnění je i vyřešení dostatečného zdroje elektrické energie - posouzení a návrh nové trafostanice. Součástí předmětu plnění je i vybavení gastrotechnologií (návrh tabletového systému) a to s veškerým potřebným nábytkem v kuchyni, skladech a v jídelně.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 5 300 000 Kč bez DPH
    Předpokládaná hodnota je zároveň maximálně přípustnou nabídkovou cenou

Místo plnění

  • Hradec Králové

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cenakhk.cz)

Kontakt

Odpovědné veřejné zadávání

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

 

Přehled veřejných dokumentů

Název Popis Jméno souboru Velikost
Písemná zpráva zadavatele
Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele Dokument PDF Písemná zpráva zadavatele.pdf 250.32 KB
Smlouva, její změny a dodatky
Smlouva o dílo Smlouva o dílo Dokument PDF A_23_1449_Domov_U_Biricky_kuch yn_SoD_redigováno.pdf 892.33 KB

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky