Veřejná zakázka: Dodávka úklidové chemie 2023 - 2025

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 10119
Systémové číslo: P23V00000873
Datum zahájení: 24.07.2023
Nabídku podat do: 03.08.2023 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Dodávka úklidové chemie 2023 - 2025
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek ÚKLIDOVÉ CHEMIE dle potřeb zadavatele, a to:
Zajištění dodávek SMĚŠOVAČŮ A LAHVÍ NA FINÁLNÍ MYCÍ ROZTOK dle potřeb zadavatele včetně zajištění dopravy do místa plnění a poskytnutí záruky za jakost, a to:
- 3ks směšovačů, jejich instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy;
- 350 lahví na finální mycí roztok o objemu 0,5 litrů, a průměru cca 6 cm láhve musí být označeny štítkem s popisem produktu ředěného do lahve. (pozn. je nutné, aby se příslušná lahev na finální mycí roztok rozměrově vešla do skřínky úklidového vozíku zn. VERMOP SHOPSTER – zadavatel umožní na žádost dodavatele prohlídku úklidového vozíku VERMOP SHOPSTER v prostorách jeho sídla);
- dávkovací systém pro myčky nádobí
Zajištění dodávek ÚKLIDOVÉ CHEMIE dle potřeb zadavatele včetně zajištění dopravy do místa plnění a poskytnutí záruky za jakost, a to:
• Úklidové chemie – OSTATNÍ PROVOZ:
- úklidové chemie na Mytí podlah (prostředky na mytí podlah dle typu podlahy)
- úklidové chemie na Mytí povrchů (mytí povrchů všech materiálů – lesklé povrchy, sklo, zrcadla, nábytek aj., speciální na lesklé povrchy a sklo, mytí povrchů všech materiálů s ošetřením nanotechnologie)
- úklidové chemie na Sanitární techniku (na čištění povrchů sanitární techniky, baterií, WC apod.)
- úklidové chemie na WC (sanitární produkty pro ošetření toaletních mís a pisoárů)
- „speciální produkty" (osvěžovač a neutralizér vzduchu, přípravek pro dezinfekci ploch a pokožky, tekutý abrasivní prostředek., mycí prostředek na mytí nádobí s vysokou účinností, mycí prostředek na mytí podlah mycím strojem)
• Úklidové chemie – KUCHYŇSKÝ PROVOZ:
- úklidové chemie na Mytí podlah (prostředky na mytí podlah dle typu podlahy)
- úklidové chemie na Mytí povrchů (prostředky na mytí povrchů všech materiálů - sklo, běžné povrchy, lesklé povrchy, nerez)
- úklidové chemie na Mytí nádobí (strojní mytí, včetně servisu dávkovacích systémů a pravidelné kontroly těchto dávkovacích systémů)
- úklidové chemie Hygienu rukou (hygiena a ošetření pokožky rukou pro potravinářské provozy kompatibilní se systémem zn. NEXA a DERMADOS)
- „speciální produkty" (čisticí prostředek na trouby a grily, čistá sůl ve formě tablet určená pro regeneraci změkčovačů vody, prostředky na ruční mytí nádobí s antimikrobiálním účinkem, pro mytí hrnců, pánví a veškerého nádobí, tekutý přípravek k odstraňování vodního kamene, prostředek pro ošetřování povrchů z nerezové oceli prostředek pro mastná znečištění, smalty, nerez, keramiku, sklo)
Jednotlivé dodávky produktů v rámci další úklidové chemie budou realizovány na základě požadavků zadavatele. Zadavatel požaduje v rámci zajištění dodávek materiálu (produktů) výhradně atestované (certifikované) výrobky, které jsou schváleny pro použití danému účelu.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výsledku po podpisu smlouvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 1 000 000 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Hradec Králové

Zadavatel

  • Úřední název: Domov U Biřičky
  • IČO: 00579033
  • Poštovní adresa:
    K Biřičce 1240
    500 08 Hradec Králové
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2018-041668

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cenakhk.cz)

Kontakt

Odpovědné veřejné zadávání

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

 

Přehled veřejných dokumentů

Název Popis Jméno souboru Velikost
Písemná zpráva zadavatele
Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele Dokument PDF 01 Pisemna_zprava_zadavatele-VZ-D odavka_hygienickych_a_cisticic h_prostredku-2023-2025.pdf 472.91 KiB
Smlouva, její změny a dodatky
Rámcová smlouva Rámcová smlouva: „Dodávka úklidové chemie 2023 – 2025“ - uzavřená mezi vybraným dodavatelem (DEHAU TRÁVNÍK s.r.o.) a zadavatelem (Domov U Biřičky) Dokument PDF 04 Ramcova_smlouva-DEHAU_TRAVNIK_ x_Domov_U_Biricky-VZ-Dodavka_u klidove_chemie (el.podepsane).pdf 873.67 KiB
Příloha č. 1 k Rámcové smlouvě Příloha č. 1 k Rámcové smlouvě –„ Dodávka úklidové chemie 2023 - 2025" - Soupis dodávek (položkový seznam) dodavatele DEHAU TRÁVNÍK s.r.o. Dokument PDF 04.1 Soupis_dodavek_Smesovacu_a_lah vi_na_finalni_myci_roztok_(pol ozkovy_seznam)-DEHAU_TRAVNIK.p df 134.35 KiB
Příloha č. 2 k Rámcové smlouvě Příloha č. 1 k Rámcové smlouvě –„Dodávka úklidové chemie 2023 - 2025" - Spotřební koš (položkový seznam) dodavatele DEHAU TRÁVNÍK s.r.o. Dokument PDF 04.2 Spotrebni_kos_(polozkovy_sezna m)-Dodavka_uklidove_chemie-DEH AU_TRAVNIK.pdf 213.38 KiB

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky