DBID: 11366
Systémové číslo: P24V00000859 Evidenční číslo zadavatele: CIRI/2024/406 Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2024-057513
Datum zahájení:
15.11.2024
Nabídku podat do:
07.01.2025 14:00
Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu
Název: Snížení energetické náročnosti školní kuchyně SŠSOG Hradec Králové – gastrotechnologie
Druh veřejné zakázky: Dodávky
Stručný popis předmětu: Předmětem plnění je dodávka gastrotechnologie včetně montáže a souvisejících služeb a dodávek v rámci úpravy stávajícího provozu objektu školního pracoviště kuchyně s restaurací U Študáka na adrese V Lipkách 1523/7, 500 02 Hradec Králové.
----------------------------------------------------------------
PROHLÍDKA MÍSTA PLNĚNÍ proběhne 3. 12. 2024 od 10:00, sraz účastníků na místě plnění.
Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota
Druh řízení:
otevřené řízení
Režim veřejné zakázky:
nadlimitní
Předpokládaná hodnota:
5 985 532 Kč bez DPH
Identifikátor dotačního projektu:
Operační program Životní prostředí, registrační číslo CZ.05.01.01/02/22_009/0002000
Místo plnění
Hradec Králové
Zadavatel
Úřední název: Střední škola služeb, obchodu a gastronomie
IČO: 00527939
Poštovní adresa: Velká 3/64
50341 Hradec Králové
Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2019-042036
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cenakhk.cz)