Veřejná zakázka: Snížení energetické náročnosti školní kuchyně SŠSOG Hradec Králové – gastrotechnologie

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Příjem nabídek
Dodavatelé mohou podávat nabídky (dle druhu zadávacího řízení všichni, nebo pouze vyzvaní).
DBID: 11366
Systémové číslo: P24V00000859
Evidenční číslo zadavatele: CIRI/2024/406
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2024-057513
Datum zahájení: 15.11.2024
Nabídku podat do: 19.12.2024 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Snížení energetické náročnosti školní kuchyně SŠSOG Hradec Králové – gastrotechnologie
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky

Stručný popis předmětu:
Předmětem plnění je dodávka gastrotechnologie včetně montáže a souvisejících služeb a dodávek v rámci úpravy stávajícího provozu objektu školního pracoviště kuchyně s restaurací U Študáka na adrese V Lipkách 1523/7, 500 02 Hradec Králové.
----------------------------------------------------------------
PROHLÍDKA MÍSTA PLNĚNÍ proběhne 3. 12. 2024 od 10:00, sraz účastníků na místě plnění.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 5 985 532 Kč bez DPH
  • Identifikátor dotačního projektu: Operační program Životní prostředí, registrační číslo CZ.05.01.01/02/22_009/0002000

Místo plnění

  • Hradec Králové

Zadavatel

  • Úřední název: Střední škola služeb, obchodu a gastronomie
  • IČO: 00527939
  • Poštovní adresa:
    Velká 3/64
    50341 Hradec Králové
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2019-042036

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cenakhk.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy