Veřejná zakázka: Rekonstrukce rozvodů vody a sociálních zařízení Dlouhá č.p. 127, Hradec Králové II

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zrušeno (v archivu)
Zakázka/soutěž byla zrušena.
DBID: 9514
Systémové číslo: P23V00000268
Datum zahájení: 21.03.2023
Nabídku podat do: 04.04.2023 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Rekonstrukce rozvodů vody a sociálních zařízení Dlouhá č.p. 127, Hradec Králové II
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace ve stupních DSP a DPS pro rekonstrukci rozvodů vody a sociálního zařízení v ulici Dlouhá č.p. 127, Hradec Králové. Předmětem plnění zakázky je i kompletní zajištění inženýrské činnosti, včetně získání vyjádření dotčených orgánů, získání pravomocného stavebního povolení, vypracování rozpočtu prací a položkového výměru a výkon autorského dozoru po dobu provádění stavby až do kolaudačního řízení. Rozsah a obsah projektové dokumentace stavby je stanoven vyhláškou č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, ve znění pozdějších předpisů. Součástí projektové dokumentace bude i 3D vizualizace exteriéru a vybraných místností interiéru.

Budova č. p. 127 v ulici Dlouhá, Hradec Králové je památkově chráněný objekt nacházející se v městské památkové rezervaci Hradec Králové. Objekt bude sloužit jako zázemí pro školské zařízení, které bude navštěvovat 220 studentů (z toho 150 děvčat a 70 chlapců). Rekonstrukce se bude týkat výměny instalačních rozvodů elektro, vody a kanalizace. Součástí předmětu projektové dokumentace je také revitalizace vnitřních prostor v 1. – 4. NP, a to rekonstrukce sociálních zařízení, výměna podlah v celém objektu včetně schodiště, výměna a repase stávajících dveří, obměna a doplnění protipožárních dveří, navržení nových šatních skříněk místo stávajících kovových klecí. Předmětem projektové dokumentace bude také navržení úprav ve 4. NP – vybourání příček pro vytvoření nových učeben, nové zateplení, výměna střešních oken a navržení vzduchotechniky. Předmětem projektové dokumentace bude také zvážení napojení vytápění 4. NP na plynový kotel nacházející se v 1.NP a posouzení stavu vlhkosti zdiva v suterénu a 1.NP. Bližší specifikace jsou uvedeny v investičním záměru – příloha č. 1a). Během realizace je nutné se řídit pokyny stavebně historického a restaurátorského průzkumu – příloha č. 1c) a 1d).

Dále bude předmětem plnění součinnost se zadavatelem při přípravě a v průběhu zadávacího řízení veřejné zakázky na výběr zhotovitele vlastního předmětu těchto projektových dokumentací, zejména pak odpovědi na dodatečné informace a posouzení nabídek v průběhu hodnocení veřejné zakázky. Zadavatel požaduje v průběhu projekčních prací osobní konzultace zpracovatele se zadavatelem minimálně 1x za 14 dní, na pravidelných kontrolních dnech, popřípadě častěji na vyzvání objednatele. Konzultace budou probíhat v sídle objednatele nebo uživatele.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výzvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 1 000 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cenakhk.cz)

Kontakt

Odpovědné veřejné zadávání

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Seznam účastníků