Veřejná zakázka: Snížení energetické náročnosti budov v nemocnici Nový Bydžov - projektová dokumentace, autorský dozor

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 9504
Systémové číslo: P23V00000258
Datum zahájení: 20.03.2023
Nabídku podat do: 04.04.2023 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Snížení energetické náročnosti budov v nemocnici Nový Bydžov - projektová dokumentace, autorský dozor
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Projekt A. „Snížení energetické náročnosti budov v nemocnici Nový Bydžov - objekt ubytovny (st.p.č. 2073) – projektová dokumentace, autorský dozor “

Předmětem projektu je vypracování projektové dokumentace na zateplení objektu ubytovny (st.p.č. 2073) - celkové zateplení obvodového pláště budovy, zateplení rovné střechy včetně výměny staré střešní krytiny, výměna zastřešení přístřešku nad vstupem vč. výměny osvětlení nad vstupem do objektu, suterénu a na boční stěně objektu, instalace přístupového tabla – zvonky s komunikátorem, výměna všech otvorových výplní na celé budově, okna s venkovními žaluziemi, okna v suterénu s venkovní ochrannou mříží, rekonstrukce „zapuštěných balkonů“ na obou stranách objektu vč. osvětlení a nového zábradlí, navržení záchytného střešního systému, hromosvodu, STA, příprava na instalaci kamerového systému, opravy vstupu vč. katrů, opravy schodů u vstupu vč. zábradlí, bezbariérový vstup do objektu, okapový chodníček okolo objektu, úprava vstupu do suterénu ze zahrady, žebřík s ochranným košem na střechu a další nezbytné úpravy objektu ubytovny související s projektem.
Objekt ubytovny je podsklepen, má přízemí a 1 patro.

Projekt B. „Snížení energetické náročnosti budov v nemocnici Nový Bydžov - objekt vrátnice (st.p.č. 1303) – projektová dokumentace, autorský dozor“

Předmětem projektu je vypracování projektové dokumentace na zateplení objektu vrátnice (st.p.č. 1303) - celkové zateplení obvodového pláště budovy, zateplení střechy včetně výměny staré střešní krytiny, výměna všech otvorových výplní na celé budově, okna s venkovními žaluziemi, okna v suterénu s venkovní ochrannou mříží, hromosvodu, STA, opravy vstupu vč. katrů, opravy schodů, žebřík s ochranným košem na střechu a další nezbytné úpravy objektu vrátnice související s projektem, řešení odvětrání objektu nad střechu – likvidace stávajících komínů, označení nemocnice formou světelného panelu, venkovní skříňky na fasádu pro informace pacientů, uchycení pro vlajky, okapový chodníček, anténní prvky radiové sítě soukromé DZS, na vstupu do objektu instalace přístupového tabla – zvonky na byty s komunikátorem + el. vrátník, na vstupu do vrátnice instalace přístupového tabla s komunikátorem + el. vrátník, na vstupu do vrátnice posuvné okno pro komunikaci s osobami a předávání balíčků a dokumentů, příprava na instalaci kamerového systému, osvětlení před vstupem do objektu a průchodu u vrátnice, koordinace se zpracovaným projektem nového vstupu a vjezdu do areálu – uzavírací branky, el. zámek ovládaný z vrátnice.
Objekt vrátnice má částečné podsklepení, přízemí a 1 patro s byty.
Předmětem plnění veřejné zakázky je vypracování stavební a technické pasportizace budovy v elektronické i papírové formě ve dvojím vyhotovení.
Součástí projektové dokumentace je i zpracování aktualizace plánu organizace výstavby.
Součástí projektové dokumentace je i zpracování plánu BOZP.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výsledku po podpisu smlouvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 1 690 000 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Královéhradecký kraj

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cenakhk.cz)

Kontakt

Odpovědné veřejné zadávání

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky