Veřejná zakázka: Nástavba operačních sálů a sterilizace na dvorním traktu laboratoří Městské nemocnice a.s. Dvůr Králové nad Labem

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 7915
Systémové číslo: P21V00000606
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2021-035500
Datum zahájení: 30.09.2021
Nabídku podat do: 02.12.2021 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Nástavba operačních sálů a sterilizace na dvorním traktu laboratoří Městské nemocnice a.s. Dvůr Králové nad Labem
  • Druh veřejné zakázky: Stavební práce

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v řádném zhotovení díla s názvem: „Nástavba operačních sálů a sterilizace na dvorním traktu laboratoří Městské nemocnice a.s. Dvůr Králové nad Labem“, dle projektové dokumentace pro provádění stavby zpracované společností ATELIER H1 & ATELIER HÁJEK s.r.o., sídlem Jižní 870/2, Slezské Předměstí, 500 03 Hradec Králové, IČO: 64792374, zodpovědný projektant Ing. Jiří Hájek, ve znění pozdějších změn.

Jedná se o nástavbu operačních sálů a sterilizace na stávající budově laboratoří 2.NP, která je propojena s hlavní budovou nadzemním spojovacím krčkem a přístupná i z přízemí budovy ze schodišťové haly. Přízemí stavby laboratoří je v současnosti využíváno jako oddělení klinické biochemie a hematologie, v objektu jsou umístěné laboratoře, zázemí personálu a technické zázemí.

V nově navrhované nástavbě 2.NP budou umístěné dva operační sály s provozním zázemím a prostory sterilizace. Ve 3.NP je navrženo technické zázemí pro 2.NP. Nástavba zachovává řešení 1.NP, 2.NP je navrženo jako železobetonová monolitická stavba – konstrukčně se jedná o kombinaci stěnového systému a skeletu. Obvodový plášť je zateplen tepelnou izolací z minerální vaty. Nástavba technického zázemí pro 2.NP ve 3.NP je řešena jako ocelová konstrukce opláštěná vertikálními hliníkovými slunolamy se střešní konstrukcí ze sendvičových tepelně izolačních panelů s jádrem z minerální vlny s krytinou z PVC fólie, vestavba do střešní nástavby je provedena rovněž ze sendvičových tepelně izolačních panelů. Rampa na severní straně je navržena jako železobetonová monolitická s lepenou protiskluzovou mrazuvzdornou dlažbou. Střešní konstrukce nad 2.NP je navržena jako vegetační s obslužným chodníkem tvořeným betonovou dlažbou na terčích. Stavba je napojena na stávající technickou infrastrukturu. Z důvodu nových nároků na el. Energii bude nutné rozšířit kapacitu trafostanice.

Veškeré podrobnosti, včetně soupisu prací, dodávek a služeb včetně výkazu výměr jsou v projektové dokumentaci obsaženy. Rozsah stavebních prací i úprav profesí vychází z technologických
a dispozičních požadavků a záměru zadavatele.

Realizace stavebních prací bude probíhat za provozu nemocniční péče a bude s tímto provozem průběžně koordinována.

Stavba bude realizována v jedné etapě. Po dokončení stavebních prací zajistí zhotovitel kolaudaci kompletního díla a proběhne zkušební provoz.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: podlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 76 500 000 Kč bez DPH
    Jedná se o předpokládanou hodnotu veřejné zakázky včetně vyhrazené změny závazku (opce). Předpokládaná hodnota veřejné zakázky bez vyhrazené změny závazku činí 67 500 000 Kč bez DPH.

Místo plnění

  • Královéhradecký kraj

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cenakhk.cz)

Kontakt

Odpovědné veřejné zadávání

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Hodnocení nabídek

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky