Veřejná zakázka: Modernizace a dostavba Oblastní nemocnice Náchod, a.s., I. Etapa – dodávka vybavení - orientační systém

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 6924
Systémové číslo: P20V00000527
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2020-026316
Datum zahájení: 27.07.2020
Nabídku podat do: 03.09.2020 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Modernizace a dostavba Oblastní nemocnice Náchod, a.s., I. Etapa – dodávka vybavení - orientační systém
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky (dále také jen „VZ“) je vypracování výrobní/realizační dokumentace orientačního systému a jeho následná dodávka a montáž do nově provedených prostor Oblastní nemocnice Náchod („ONN“) včetně barevných polepů/malby stěn a venkovních prostor (dále také jako „dílo“) v objektech J a K ONN, dle zpracovaného konceptu a grafického manuálu. Grafický manuál určuje RAL v jednotlivých patrech – návaznost na již provedené malby, podlahy, atd.
Předaná projektová dokumentace („PD“) - příloha č. 1 zadávacích podmínek - slouží jako podklad pro vypracování nabídek v rámci příslušného zadávacího řízení na veřejnou zakázku na výběr dodavatele orientačního systému, včetně kusovníku - příloha č. 2 zadávacích podmínek (předaná v pdf. a xls. formátu), jenž slouží jednak jako technická specifikace veřejné zakázky (pdf formát), jednak jako podklad pro ocenění předmětného díla (xls. formát). Veškeré podrobnosti jsou v projektové dokumentaci a kusovníku obsaženy a jsou součástí zadávací dokumentace.
Předmětem veřejné zakázky je tedy kompletní dodávka orientačního systému, včetně kotvících a podkladních prvků, nutných k řádnému ukotvení a dokončení zakázky dle zadání v předané PD. Konstrukce, do kterých bude osazován/kotven OS, jsou železo beton, porotherm, SDK, sklo, zemina, komunikace a další dle PD.
Všechny požadované prvky by měly tvořit ucelené systémové řešení, kdy design prvků bude vycházet ze společného tvarosloví definované projektantem.
Provedení barevnosti vychází z grafického manuálu pro jednotlivá podlaží, dle kterého je koncipován celý objekt. U položky IS 25 (doplněnou INV) je možno provedení malby nebo polepu v návaznosti na nutnost provádění obnovy maleb jednou za 1 - 2 roky v nemocničních zařízeních – nutno zvolit vhodnou variantu provedení, aby bylo možno tyto obnovy výmalby provádět (stěna bude vymalována dodavatelem stavby v rámci jeho VZ do finálního provedení – penetrace, malba).
Všechny dodané prvky předmětného díla musí splňovat parametry orientačního systému provedeného ve vyšší kvalitě pro vnitřní i venkovní prostory. Toto musí být doloženo všemi doklady při vzorkování materiálů (nosné prvky, polepy, samolepky atd.)
Samolepky a cedulky, které nejsou označeny v PD (IS 21,23,24), budou osazeny na neoznačené dveře (bez samostatného IS), a bude na nich nápis, nebo piktogram, který bude označovat účel dané místnosti (sklad, WC, rozvodny, Braillovo písmo pro imobilní WC, atd.) – toto bude řešeno v realizační dokumentaci.
Rozměry samolepek musí odpovídat požadavkům na označení místností dle jednotlivých druhů (názvy místností, značení pro imobilní, atd.)
Zhotovitel bude odpovídat za korekturu všech textů dle zadaných podkladů v PD.
Výrobní/realizační dokumentací se rozumí aktualizace předané dokumentace (výkresy pro objekt J D.2001.01 až 07, výkresy pro objekt K D.2001.08 až 16) na základě přeměření skutečného stavu pro osazení prvků orientačního systému tak, aby byly zachyceny případné odchylky mezi Smlouvou a skutečným stavem.
Předmět dodávky je dále podrobně specifikován přílohou č. 3 zadávacích podmínek – návrh smlouvy o dílo.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 3 200 000 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Náchod

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cenakhk.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Hodnocení nabídek

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky