Veřejná zakázka: Vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce „III/30010 Horní Dehtov – Bílá Třemešná“

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 6054
Systémové číslo: P19V00000555
Evidenční číslo zadavatele: 36608
Datum zahájení: 13.05.2019
Nabídku podat do: 29.05.2019 08:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce „III/30010 Horní Dehtov – Bílá Třemešná“
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace ve stupni dokumentace pro vydání územního rozhodnutí (DUR), projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení (DSP) a projektové dokumentace pro provádění stavby (PDPS), soupisu stavebních prací, dodávek služeb s výkazem výměr včetně jeho ocenění (dále také PD) a výkon autorského dozoru při realizaci stavby v předpokládaném rozsahu 110 hodin, blíže ZOP-D, stavební akce: “III/30010 Horní Dehtov – Bílá Třemešná“.
Stručný popis akce pro oba zadavatele:
Jedná se o rekonstrukci silnice III/30010 mezi obcemi Horní Dehtov a Bílá Třemešná. Celková délka opravovaného úseku činí 3,440 km.
Ve staničení km 0,000 – 0,940 se předpokládá oprava obrusné a ložné asfaltové vrstvy – návrh opravy vozovky však bude určen na základě diagnostického průzkumu. Budou navrženy opravy nezpevněných krajnic a úprava celkového odvodnění komunikace (pročištění a reprofilace příkopů, rekonstrukce propustků), obnova svislého a vodorovného dopravního značení.
V dalším úseku extravilánu, od km 0,940 - 1,430 až po hranici obce, se předpokládá pouze seříznutí krajnic a zpětné zasypání, pročištění příkopů a obnova odvodnění, obnova svislého a vodorovného dopravního značení
V úseku 1,430 – 2,725 se přepokládá pouze zpevnění krajnic – oprava vozovky byla provedena
v r. 2018.
Na území obce Bílá Třemešná, od km 2,725 po km 3,440 dojde k rekonstrukci vozovky. Součástí bude vybudování komunikací pro pěší a dešťové kanalizace, veřejného osvětlení. Bude nutné respektovat existenci stávajících sítí a v případě potřeby navrhnout jejich přeložky dle požadavku správce sítě.
V rámci toho úseku je již navržena trasa splaškové kanalizace a vodovodu – bude nutná koordinace
s těmito PD. Návrh konstrukce a rozsah prováděné rekonstrukce komunikace bude vycházet
z diagnostiky vozovky.
V celém úseku bude řešena obnova odvodnění (příkopy, propustky, vsaky, kanalizace v obci), úprava nezpevněných krajnic. Bude doplněno, obnoveno dopravní značení dle platných předpisů.
Popis stavby pro zadavatele č. 1 Královéhradecký kraj:
Královéhradeckého kraje se týkají objekty související se silnicí III. třídy, opravy propustků, návrh dešťové kanalizace a případné přeložky inženýrských sítí vyvolané rekonstrukcí silnice, dopravně inženýrská opatření.
Popis stavby pro zadavatele č. 2 Obec Bílá Třemešná:
Obec Bílá Třemešná je investorem komunikací pro pěší a veřejného osvětlení, kanalizace (hlavní kanalizační stoka, přípojky, dešťové svody, prověření stavu konstrukce zatrubněním potoka Netřeba pod vozovkou a chodníky), kabelové televize, VN, NN a sadové úpravy. Předpokládaná délka stavebních úprav v obci činí cca 840 m.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výsledku po podpisu smlouvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 1 250 000 Kč bez DPH
    pro zadavatele č. 1 Královéhradecký kraj 1 000 000 Kč bez DPH a pro zadavatele č. 2 Obec Bílá Třemešná 250 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s.
Kutnohorská 59
500 04 Hradec Králové

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Žádné vysvětlení, doplnění či změny zadávací dokumentace k zobrazení. Zkontrolujte též blok Zadávací dokumentace.

Veřejné dokumenty

Formuláře

Žádné formuláře k zobrazení.

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky