Veřejná zakázka: Vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce „III/30010 Horní Dehtov – Bílá Třemešná“

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 6054
Systémové číslo: P19V00000555
Evidenční číslo zadavatele: 36608
Datum zahájení: 13.05.2019
Nabídku podat do: 29.05.2019 08:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce „III/30010 Horní Dehtov – Bílá Třemešná“
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace ve stupni dokumentace pro vydání územního rozhodnutí (DUR), projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení (DSP) a projektové dokumentace pro provádění stavby (PDPS), soupisu stavebních prací, dodávek služeb s výkazem výměr včetně jeho ocenění (dále také PD) a výkon autorského dozoru při realizaci stavby v předpokládaném rozsahu 110 hodin, blíže ZOP-D, stavební akce: “III/30010 Horní Dehtov – Bílá Třemešná“.
Stručný popis akce pro oba zadavatele:
Jedná se o rekonstrukci silnice III/30010 mezi obcemi Horní Dehtov a Bílá Třemešná. Celková délka opravovaného úseku činí 3,440 km.
Ve staničení km 0,000 – 0,940 se předpokládá oprava obrusné a ložné asfaltové vrstvy – návrh opravy vozovky však bude určen na základě diagnostického průzkumu. Budou navrženy opravy nezpevněných krajnic a úprava celkového odvodnění komunikace (pročištění a reprofilace příkopů, rekonstrukce propustků), obnova svislého a vodorovného dopravního značení.
V dalším úseku extravilánu, od km 0,940 - 1,430 až po hranici obce, se předpokládá pouze seříznutí krajnic a zpětné zasypání, pročištění příkopů a obnova odvodnění, obnova svislého a vodorovného dopravního značení
V úseku 1,430 – 2,725 se přepokládá pouze zpevnění krajnic – oprava vozovky byla provedena
v r. 2018.
Na území obce Bílá Třemešná, od km 2,725 po km 3,440 dojde k rekonstrukci vozovky. Součástí bude vybudování komunikací pro pěší a dešťové kanalizace, veřejného osvětlení. Bude nutné respektovat existenci stávajících sítí a v případě potřeby navrhnout jejich přeložky dle požadavku správce sítě.
V rámci toho úseku je již navržena trasa splaškové kanalizace a vodovodu – bude nutná koordinace
s těmito PD. Návrh konstrukce a rozsah prováděné rekonstrukce komunikace bude vycházet
z diagnostiky vozovky.
V celém úseku bude řešena obnova odvodnění (příkopy, propustky, vsaky, kanalizace v obci), úprava nezpevněných krajnic. Bude doplněno, obnoveno dopravní značení dle platných předpisů.
Popis stavby pro zadavatele č. 1 Královéhradecký kraj:
Královéhradeckého kraje se týkají objekty související se silnicí III. třídy, opravy propustků, návrh dešťové kanalizace a případné přeložky inženýrských sítí vyvolané rekonstrukcí silnice, dopravně inženýrská opatření.
Popis stavby pro zadavatele č. 2 Obec Bílá Třemešná:
Obec Bílá Třemešná je investorem komunikací pro pěší a veřejného osvětlení, kanalizace (hlavní kanalizační stoka, přípojky, dešťové svody, prověření stavu konstrukce zatrubněním potoka Netřeba pod vozovkou a chodníky), kabelové televize, VN, NN a sadové úpravy. Předpokládaná délka stavebních úprav v obci činí cca 840 m.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výsledku po podpisu smlouvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 1 250 000 Kč bez DPH
    pro zadavatele č. 1 Královéhradecký kraj 1 000 000 Kč bez DPH a pro zadavatele č. 2 Obec Bílá Třemešná 250 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s.
Kutnohorská 59
500 04 Hradec Králové

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky