Veřejná zakázka: část II: Silnice III/2997, hranice okresu Náchod – Hradec Králové (odbočka Piletice)

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 5237
Jedná se o část veřejné zakázky: Vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce „III/2997 Josefov – Hradec Králové (odbočka Piletice) – část I. a II.“

Název a popis předmětu

  • Název: část II: Silnice III/2997, hranice okresu Náchod – Hradec Králové (odbočka Piletice)

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce:
část II: Silnice III/2997, hranice okresu Náchod – Hradec Králové (odbočka Piletice)
projektová dokumentace ve stupni dokumentace pro vydání společného povolení (DUR + DSP) a projektová dokumentace pro provádění stavby (PDPS), soupis stavebních prací, dodávek služeb s výkazem výměr včetně jeho ocenění (dále také PD) a výkon autorského dozoru při realizaci stavby v předpokládaném rozsahu 200 hodin, blíže ZOP-D.
Jedná se o rekonstrukci komunikace třetí třídy III/2997 v úseku od km 5,604 (hranice okresu Náchod) po km 14,238 (křižovatka místní komunikace - odbočka na Piletice) v celkové délce 8,634 km rozdělenou do pěti úseků (intravilán, extravilán). Tyto úseky jsou v současné době ve špatném stavebním stavu. Rekonstrukcí předmětných úseků silnice III/2997 dojde ke zvýšení bezpečnosti a plynulosti silničního provozu. Součástí rekonstrukce silnice bude úprava, popř. oprava odvodnění vozovky (příkopy, příčné i podélné propustky), mostních objektů a případných dalších objektů (např. křižovatky).


Předpokládaná hodnota

  • 2 400 000 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky