Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Oblastní nemocnice Jičín – Novostavba pavilonu „A“ pro laboratoře a onkologii – zajištění výkonu TDS a BOZP
Druh veřejné zakázky: Služby
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je zajištění výkonu činnosti technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) a poskytnutí souvisejících služeb v rámci realizace stavební akce s názvem „Oblastní nemocnice Jičín – Novostavba pavilonu „A“ pro laboratoře a onkologii.
Příkazník bude provádět svou činnost každý den (vč. sobot, nedělí, svátků), po celou dobu provádění stavebních prací, tedy po celou pracovní dobu zhotovitele stavby, a to v takové personální kapacitě, aby byla zajištěna plynulost výstavby. Rozsah své činnosti přitom vždy zaznamená zápisem do stavebního deníku nebo deníku TDS. Nejméně 1x za 7 dnů proběhne kontrolní den vč. vyhotovení zápisu. Pokud to bude stav prací vyžadovat, je zadavatel v rámci plnění požadovat i častější kontroly, nebo i konání mimořádného kontrolního dne.
Stavební práce budou realizovány podle projektových dokumentací: projektová dokumentace ve stupni dokumentace bouracích prací s názvem STAVEBNÍ ÚPRAVY č.p.511 PRO LABORATOŘE a ONKOLOGII OBLASTNÍ NEMOCNICE JIČÍN a. s. BOURACÍ PRÁCE, zpracovatel KANIA a.s., Ing. Ondřej Fabián, aktualizace 06/2020 (dále též jen „PD I“ nebo „DBP“) a projektová dokumentace ve stupni dokumentace pro provedení stavby s názvem Novostavba pavilonu „A“, zpracovatel KANIA a.s., Ing. Ondřej Fabián, aktualizace 08/2020 (dále též jen „PD II“ nebo „DPS“) dále též obě jen jako „projektové dokumentace“ nebo „PD“, obě ve znění pozdějších změn. Projektové dokumentace tvoří přílohu č. 2a a 2b.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cenakhk.cz)
Kontakt: JUDr. Ivona Marčišin
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 01.02.2021 10:00
Datum zahájení: 14.12.2020 12:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky:
Odpovědné zadávání: