Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce „III/2997 Josefov – Hradec Králové (odbočka Piletice) – část I. a II.“
Druh veřejné zakázky: Služby
Stručný popis předmětu: Zakázka je rozdělena na 2 části.

Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce:

část I: III/2997 Josefov – Vlkov
projektová dokumentace ve stupni dokumentace pro vydání stavebního povolení (DSP) a projektová dokumentace pro provádění stavby (PDPS), soupis stavebních prací, dodávek služeb s výkazem výměr včetně jeho ocenění (dále také PD) a výkon autorského dozoru při realizaci stavby v předpokládaném rozsahu 180 hodin, blíže ZOP-D.
Jedná se o zhotovení projektové dokumentace na rekonstrukci silnice třetí třídy III/2997 z Josefova do Vlkova, celková délka rekonstruovaného úseku je 4,669 km, staničení km 0,000- km 5,499. Ve staničení km 0,700 - km 1,530 byla již provedena rekonstrukce v minulých letech. V některých částech navrhujeme rekonstrukci asfaltobetonových vrstev, v některých rekonstrukci (žulové kostky). Upozorňujeme, že část rekonstrukce je v památkově chráněném území Josefov.

část II: Silnice III/2997, hranice okresu Náchod – Hradec Králové (odbočka Piletice)
projektová dokumentace ve stupni dokumentace pro vydání společného povolení (DUR + DSP) a projektová dokumentace pro provádění stavby (PDPS), soupis stavebních prací, dodávek služeb s výkazem výměr včetně jeho ocenění (dále také PD) a výkon autorského dozoru při realizaci stavby v předpokládaném rozsahu 200 hodin, blíže ZOP-D.
Jedná se o rekonstrukci komunikace třetí třídy III/2997 v úseku od km 5,604 (hranice okresu Náchod) po km 14,238 (křižovatka místní komunikace - odbočka na Piletice) v celkové délce 8,634 km rozdělenou do pěti úseků (intravilán, extravilán). Tyto úseky jsou v současné době ve špatném stavebním stavu. Rekonstrukcí předmětných úseků silnice III/2997 dojde ke zvýšení bezpečnosti a plynulosti silničního provozu. Součástí rekonstrukce silnice bude úprava, popř. oprava odvodnění vozovky (příkopy, příčné i podélné propustky), mostních objektů a případných dalších objektů (např. křižovatky).
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s.
Kutnohorská 59
500 04 Hradec Králové
Kontakt:
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: výzvou / uveřejněním
Datum předložení nabídky: 19.09.2018 08:00
Datum zahájení: 06.09.2018 11:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky:
Odpovědné zadávání: