chyba Na tuto akci nemáte dostatečná oprávnění.

Veřejná zakázka: Snížení energetické náročnosti Domova důchodců Náchod II

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Příjem nabídek
Dodavatelé mohou podávat nabídky (dle druhu zadávacího řízení všichni, nebo pouze vyzvaní).
DBID: 11119
Systémové číslo: P24V00000612
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2024-038808
Datum zahájení: 09.08.2024
Nabídku podat do: 23.09.2024 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Snížení energetické náročnosti Domova důchodců Náchod II
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace pro stavbu s názvem: Snížení energetické náročnosti Domova důchodců Náchod a to budovy s ozn. SO 01 budova „B“ s níže uvedeným upřesněním stavebního záměru ve stupních: projektová dokumentace pro povolení stavby , projektové dokumentace pro provádění stavby (vše dále jen také jako „PD“ nebo „projektové dokumentace“), dále zpracování energetického posudku, průkazu energetické náročnosti budovy (PENB), odborného posudku výskytu obecně, a zvláště chráněných synantropních druhů živočichů, kompletní inženýrská činnost s tím spojená, včetně úhrady všech správních poplatků, pravomocného stavebního povolení případně jiných opatření vydaných dle zákona č. 283/2021, stavební zákon (dále jen „stavební zákon“) nezbytných k realizaci stavby dle zpracované projektové dokumentace, vše v souladu s požadavky uvedenými v zadávacích podmínkách. Předmětem plnění bude i součinnost při zadávacím řízení veřejné zakázky na realizaci předmětných stavebních prací a výkonu činnosti technického dozoru stavebníka a koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v rámci stavby, součinnost objednateli při získáváni dotací, a v případě realizace vlastní stavby i výkon autorského dozoru.

Předmětem projektu a projekčních prací je zejména kompletní zateplení obvodových plášťů budovy s ozn. SO 01 budova „B“ včetně kompletní výměny všech exteriérových výplní otvorů s vnitřními a venkovními parapety včetně prosklené části budovy, fasádních mřížek, opravy vstupních schodů, teras a balkonů s výměnou zábradlí, klempířských prvků, výměny a úprav všech exteriérových TZB systémů a rozvodů (hromosvod, slaboproud, osvětlení, odvodnění střech atd.) dotčených zateplením budov a dalších nezbytných úprav objektu související cílem tohoto projektu. Dále součástí projektu budou drobné fasádní a střešní úpravy související se zateplením fasády a odstraněním předsazených fasádních podstřešních konstrukcí včetně souvisejících nezbytných úprav objektu za účelem eliminace rizikových detailů na zatékání. Projektové práce budou vycházet z Přílohy č. 1. této smlouvy. Samostatným stavebním objektem bude vyprojektováno doplnění elektrických exteriérových venkovních žaluzií a vybudování uzavřených, průchozích zimních zahrad, tj. zastřešení a opláštění stávajících předzahrádek u vybraných 5 pokojů. Vstupy z pokojů do zimní zahrady musí být bezbariérové. Uvedená část budovy s uzavřenými, průchozími, zimními zahradami bude sloužit poskytování služby Domova se zvláštním režimem pro klienty se stařeckou demencí a Alzheimerovou chorobou, u kterých je vysoké riziko špatné orientace v čase a prostoru a hrozí vážné nebezpečí ohrožení jejich zdraví a bezpečí při nekontrolovaném opuštění bezpečného prostoru. Součástí předmětu projektu je i posouzení střech z pohledu vhodnosti pro instalaci fotovoltaických panelů a následné navržení technologického řešení s maximálním možným výkonem ve vztahu ke spotřebě daných objektů.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 3 510 000 Kč bez DPH
    Předpokládaná hodnota veřejné zakázky bez vyhrazené změny závazku (opce) činí 2 700 000 Kč bez DPH.

    Celková předpokládaná hodnota veřejné zakázky včetně vyhrazené změny závazku (opce) činí 3 510 000 Kč bez DPH.

    Hodnota vyhrazené změny závazku podle ust. §100 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v účinném znění (opce na nové služby) činí 810 000 Kč bez DPH a není součástí nabídkové ceny.

Místo plnění

  • Královéhradecký kraj
  • Náchod

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cenakhk.cz)

Kontakt

Odpovědné veřejné zadávání

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy