Veřejná zakázka: Zajištění provozu a rozvoj informačního systému Řízení sítě sociálních služeb Královéhradeckého kraje v roce 2023

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 9263
Systémové číslo: P23V00000017
Datum zahájení: 19.12.2022
Nabídku podat do: 19.12.2022 14:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Zajištění provozu a rozvoj informačního systému Řízení sítě sociálních služeb Královéhradeckého kraje v roce 2023
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Informačním systémem „Řízení sítě sociálních služeb“ se rozumí počítačový program, který umožňuje zejména zadávat a uchovávat data o stavu sítě sociálních služeb v Královéhradeckém kraji, vést záznamy o změnách sítě sociálních služeb, vyhodnocovat poskytování služeb a jejich financování. Dále program zajišťuje správu dokumentů potřebných k financování sociálních služeb, zajišťuje komunikaci s poskytovateli sociálních služeb.

Rozsah provedené práce – specifikace zajišťovaných služeb:
V rámci této veřejné zakázky „Zajištění provozu a rozvoj informačního systému Řízení sítě sociálních služeb Královéhradeckého kraje v roce 2023“ zadavatel požaduje od vybraného dodavatele zajištění následujících aktivit:

- Správa a udržování informačního systému „Řízení sítě sociálních služeb“, včetně všech jeho modulů (moduly „Karty potřebnosti“, „Karty služeb“, „Vyrovnávací platby“, „Podíl zadavatelů“, „Evidence a realizace“, „Dotace“, „Vyúčtování“, „Sdílení žadatelů“, „Aktualizace sítě“, „Analytické výstupy a výpočty“, „Výkazy“, „Katalog sociálních služeb“) včetně funkcionality elektronického podepisování dokumentů.
- Zajištění uživatelské podpory pro zadavatele a oprávněné uživatele informačního systému „Řízení sítě sociálních služeb“ (např. obce a poskytovatelé sociálních služeb v rámci Královéhradeckého kraje).
- Vývoj modulu Pasporty služeb. Modul umožní sledovat vybrané parametry ve vazbě na poskytovatele sociálních služeb, sociální služby, karty služeb definovaných v modulu „Karty služeb“ a zařízení (objekt) sociální služby, a to s možnosti rozlišení dle formy poskytování. Správce modulu bude mít možnost samostatně definovat obsah a složení pasportů s rozlišením dle typu služby a formy poskytování. Modul umožní export dat a předpokládá se možnost definice specifických sestav dat prostřednictvím stávajícího modulu „Reporty“.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výsledku po podpisu smlouvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 800 000 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Královéhradecký kraj

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Pivovarské náměstí 1245
500 03 Hradec Králové

Kontakt

Odpovědné veřejné zadávání

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky