Veřejná zakázka: Zkvalitnění pobytového zařízení DD Tmavý Důl - PD

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 8295
Systémové číslo: P22V00000101
Datum zahájení: 24.02.2022
Nabídku podat do: 14.03.2022 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Zkvalitnění pobytového zařízení DD Tmavý Důl - PD
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je zpracování projektové dokumentace ve stupni dokumentace pro provedení stavby („DPS“), bez stavebního povolení, na stavební úpravy hlavní budovy DD Tmavý Důl. Součástí plnění je také nezbytná inženýrská činnost, součinnost při zadávacím řízení veřejné zakázky na realizaci předmětných stavebních prací a dodávek a výkon autorského dozoru pro realizaci stavební akce „Zkvalitnění pobytového zařízení DD Tmavý Důl“. Jedná se o stavební úpravy 3 obytných podlaží ve stávající budově II. a III. oddělení.
Místem služby je areál DD Tmavý Důl.
Zadavatel požaduje, aby v maximální možné míře navrhované řešení zohlednilo a preferovalo využití recyklovaných materiálů a materiálů z recyklovaných a obnovitelných zdrojů (např. recyklovaný beton, konopné izolace aj.), taková řešení bude zhotovitel objednateli aktivně navrhovat.
Projektová dokumentace bude dále zpracována v souladu se Zásadami cirkulární ekonomiky při projektování budov, které vydala v roce 2020 Evropská komise (Příloha č. 4). Zpracovatel dokumentace bude navrhovat řešení také z hlediska zvažování nákladů a přínosů budovy, zvažování různých variant řešení projektu s ohledem na dopady a přínosy zejména pro životní prostředí a sociální oblast, nebo návrhu k použití materiálů, jež jsou snadno recyklovatelné.
Vzhledem k spolufinancování díla z programového financování MPSV – 01331 – Rozvoj a obnova materiálně-technické základny sociálních služeb budou oficiální dokumenty (smlouva o dílo, faktury, předávací protokoly apod.) obsahovat název projektu „Zkvalitnění pobytového zařízení DD Tmavý Důl“ a identifikační číslo: 013D313002204.
Dále je součástí předmětu veřejné zakázky součinnost při realizaci veřejné zakázky na příslušné stavební práce a vybavení, a také závazek zhotovitele vykonávat autorský dozor při realizaci vlastního záměru.
________________________________________

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výzvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 700 000 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Královéhradecký kraj

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cenakhk.cz)

Kontakt

Odpovědné veřejné zadávání

Uplatnění pravidel odpovědného veřejného zadávání.

  • Podpora důstojných pracovních podmínek
    • Zhotovitel při plnění předmětu veřejné zakázky zajistí legální zaměstnávání, férové a důstojné pracovní podmínky, odpovídající úroveň bezpečnosti práce pro všechny osoby, které se budou na plnění předmětu veřejné zakázky podílet“ – čl. 9 odst. 6 smlouvy

      „Zhotovitel prohlašuje, že neumožňuje výkon nelegální práce ve smyslu zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů, a ani neodebírá žádné plnění od osoby, která by výkon nelegální práce umožňovala. V případě, že se toto prohlášení ukáže v budoucnu nepravdivým a vznikne ručení objednatele ve smyslu ustanovení zákona č. 435/2004 Sb., má objednatel nárok na náhradu všeho, co za zhotovitele v souvislosti s tímto ručením plnil.“ - čl. 9 odst. 7 smlouvy
  • Férové dodavatelské vztahy
    • Zadavatel zohlednil aspekt férových dodavatelských vztahů v zadávací dokumentaci - v Příloze č. 3 - návrh smlouvy o dílo.

      Zhotovitel je povinen zajistit řádné a včasné plnění finančních závazků svým poddodavatelům (budou-li využíváni) – článek 9 odst. 5 smlouvy o dílo:
      b) sjednání a dodržování smluvních podmínek se svými poddodavateli srovnatelných s podmínkami sjednanými ve smlouvě na plnění veřejné zakázky, a to v rozsahu výše smluvních pokut a délky záruční doby; uvedené smluvní podmínky se považují za srovnatelné, bude-li výše smluvních pokut a délka záruční doby shodná se smlouvou na veřejnou zakázku,
      c) řádné a včasné plnění finančních závazků svým poddodavatelům, kdy za řádné a včasné plnění se považuje plné uhrazení poddodavatelem vystavených faktur za plnění poskytnutá k plnění veřejné zakázky, a to vždy do 10 pracovních dnů od obdržení platby ze strany zadavatele za konkrétní plnění.
  • Podpora ekologicky šetrných řešení
    • "Zhotovitel vyvine maximální úsilí, aby byly minimalizovány dopady na životní prostředí, bude respektovat udržitelnost či možnosti cirkulární ekonomiky (viz výše - Zásady cirkulární ekonomiky při projektování budov) a pokud je to možné a vhodné bude implementovat nové nebo značně zlepšené produkty, služby nebo postupy související s předmětem veřejné zakázky a bude dodržovat další požadavky na společenskou a environmentální odpovědnost a inovace uvedené v obchodních a jiných smluvních podmínkách; splnění uvedených požadavků zajistí Zhotovitel i u svých poddodavatelů." – čl. 9 odst. 5 smlouvy
  • Jiné
    • Zadavatel se při vytváření zadávacích podmínek zabýval zásadou sociálně odpovědného zadávání, environmentálně odpovědného zadávání a inovací ve smyslu zákona a uvádí, že s ohledem na předmět veřejné zakázky se v zadávacích podmínkách zaměřil na podpoření účasti malých a středních podniků tím, že zjednodušil formální požadavky na nabídku, kdy požaduje mj. prokázání základní, profesní a technické způsobilosti pouze čestným prohlášením, nikoliv doručením elektronických originálů do nabídky či v rámci poskytování součinnosti před uzavřením smlouvy.

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky

Seznam účastníků

Název IČO Země sídla/podnikání/bydliště Vyloučen
Ing. Marek Pavlíček 41227221 Česká republika Ne

Vybraný dodavatel


Datum uzavření smlouvy: 25.03.2022

Název IČO Země sídla/podnikání/bydliště Smluvní cena
v Kč bez DPH
Smluvní cena
v Kč vč. DPH
Ing. Marek Pavlíček 41227221 Česká republika 340 000,00 411 400,00

Skutečně uhrazená cena

Stav: Probíhá plnění smlouvy
Žádný záznam.