Veřejná zakázka: Zajištění provozu a rozvoj informačního systému Řízení sítě sociálních služeb Královéhradeckého kraje v roce 2021

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 7689
Systémové číslo: P21V00000382
Datum zahájení: 26.04.2021
Nabídku podat do: 10.05.2021 14:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Zajištění provozu a rozvoj informačního systému Řízení sítě sociálních služeb Královéhradeckého kraje v roce 2021
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Informačním systémem „Řízení sítě sociálních služeb“ se rozumí počítačový program, který umožňuje zejména zadávat a uchovávat data o stavu sítě sociálních služeb v Královéhradeckém kraji, vést záznamy o změnách sítě sociálních služeb, vyhodnocovat poskytování služeb a jejich financování.

V rámci této veřejné zakázky zadavatel požaduje od vybraného dodavatele zajištění následujících aktivit:

- správa a udržování informačního systému „Řízení sítě sociálních služeb“, včetně všech jeho modulů (modul Karet potřebnosti; modul Karet služeb; modul Vyrovnávací platby; modul Podílu zadavatelů; modul Evidence a realizace; modul Dotace; modul Vyúčtování; modul Sdílení informací o žadatelích v rámci poskytovatelů; modul Aktualizace sítě; modul Analytické výstupy a výpočty; modul Výkazy; Katalog sociálních služeb; funkcionalita elektronického podepisování dokumentů)
- zajištění uživatelské podpory pro zadavatele a oprávněné uživatele informačního systému „Řízení sítě sociálních služeb“ (např. obce a poskytovatelé sociálních služeb v rámci Královéhradeckého kraje)
- vývoj modulu Řízení projektů. Modul umožní sledovat rozsah a plnění ukazatelů ve vazbě na financování služeb z projektů financovaných z ESF (personální stavy, hodiny přímé práce, hodiny ostatní operativy, platby za služby. V rámci modulu bude možné vyhodnocovat ukazatele ve struktuře – Plán - Závazek – Skutečné plnění) prostřednictvím Karty služby projektu a Monitoringu projektu. Sledování financování projektu z ostatních zdrojů.
- zajištění dalšího rozvoje a vývoje případných doplňků nebo nových funkcionalit informačního systému „Řízení sítě sociálních služeb“ dle požadavků zadavatele v období platnosti smlouvy.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výsledku po podpisu smlouvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 800 000 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Královéhradecký kraj

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Pivovarské náměstí 1245
500 03 Hradec Králové

Kontakt

Odpovědné veřejné zadávání

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky