Veřejná zakázka: Vypracování dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce „III/29931 Nemojov – Starobucké Debrné“

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 7454
Systémové číslo: P21V00000147
Evidenční číslo zadavatele: 36560
Datum zahájení: 20.10.2020
Nabídku podat do: 04.11.2020 08:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Vypracování dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce „III/29931 Nemojov – Starobucké Debrné“
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je vypracování dokumentace pro vydání společného povolení (DUSP) a projektové dokumentace pro provádění stavby (PDPS), soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr včetně jeho ocenění (dále také PD) a výkon autorského dozoru při realizaci stavby v předpokládaném rozsahu 190 hodin, blíže ZOP-D, stavební akce: “III/29931 Nemojov - Starobucké Debrné“.

Popis stavby – zadavatel č. 1
Jedná se o vypracování dokumentace na rekonstrukci komunikace III/29931 v km 3,970 – 5,941. Úsek silnice III. třídy v intravilánu obce Nemojov, místní části Starobucké Debrné. Začátek předmětného úseku je v km 3,970, na začátku zástavby místní části, konec úseku v km 5,941, v místě uzlového bodu A 038, v křižovatce silnic III/29931 a II/299, celková délka úseku 1971 m. Návrh rekonstrukce silnice bude vycházet z diagnostického průzkumu vozovky, který je součástí této zadávací dokumentace. Bude preferována ekonomická varianta v podobě opravy s využitím stávající konstrukce vozovky – technologie recyklace za studena na místě s položením nových asfaltových vrstev, s ohledem na zjištěný stav vozovky, nehomogenní skladbu konstrukce a předpoklad lehkého dopravního zatížení.
Stávající šířka komunikace zůstane zachována. V rámci vypracování projektové dokumentace je nutná koordinace s investičními záměry obce Nemojov, jako je výstavba chodníků, dešťové a splaškové kanalizace, s ohledem na šířkové a výškové uspořádání návrhu rekonstrukce silnice a navazujících investičních záměrů.
Odvodnění komunikace se předpokládá do stávajících příkopů, v místech nového chodníkového tělesa do nově vybudované dešťové kanalizace, v případě potřeby bude lokálně nutné navržení nové dešťové kanalizace pro odvedení vody z komunikace.
Součástí stavby bude:
- zpevnění krajnic (dle potřeby) v návaznosti na umístění chodníkového tělesa,
- úprava a návrh odvodnění komunikace (dle potřeby) v návaznosti na umístění chodníkového tělesa,
- obnova dopravního značení,
- pročištění, případná výměna stávajících konstrukcí propustků, či zřízení nových objektů,
- modernizace zádržných systémů,
- výřez nevyhovujících dřevin, náhradní výsadba na vhodných pozemcích s ohledem na bezpečnost silničního provozu a minimalizaci záborů stavby.

Popis stavby – zadavatel č. 2
Jedná se o vypracování projektové dokumentace ve stupni DUSP + PDPS na výstavbu chodníků podél komunikace III/29931 v délce cca 1,7 km. Úsek silnice III. třídy v intravilánu obce Nemojov, místní části Starobucké Debrné. Návrh chodníku bude vycházet ze projektové dokumentace ve stupni technické studie s názvem: „Chodník Nemojov – Starobucké Debrné“, zpracované společností DI PROJEKT s.r.o., se sídlem Chelčického 686, 533 51 Pardubice, IČO: 018 73687. Číslo zakázky 01/2017, datum zpracování 05/2017. Chodník bude oproti studii proveden v šířce 1,5 m a v trase bude nově zřízena autobusová zastávka v každém směru. Dále bude chodník oproti studii prodloužen, a to od točny autobusu k místní komunikaci u chatové oblasti. Dokumentace bude zpracována dle požadavků SFDI pro podání žádosti o dotaci.
Investor dále v návaznosti na výstavbu chodníku požaduje zpracování projektové dokumentace ve stupni DUSP + PDPS na výstavbu dešťové kanalizace v délce cca 1,6 km. Kanalizaci je třeba realizovat z důvodu zajištění odvodnění komunikace a chodníku. Dešťová kanalizace bude začínat v místě ukončení chodníku a bude vyústěna do vodoteče u silničního propustku cca 150 m od začátku úpravy komunikace III/29931.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výsledku po podpisu smlouvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 1 040 000 Kč bez DPH
    Předpokládaná nejvýše přípustná cena veřejné zakázky byla 1 040 000,- Kč bez DPH. Zároveň zadavatel stanovil maximální přípustnou nabídkovou cenu pro část veřejné zakázky pro zadavatele č. 1 Královéhradecký kraj v maximální výši 550 000,- Kč bez DPH a maximální přípustnou nabídkovou cenu pro část veřejné zakázky pro zadavatele č. 2 obec Nemojov v maximální výši 490 000,- Kč bez DPH.

Místo plnění

  • Trutnov

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Pivovarské náměstí 1245
500 03 Hradec Králové

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky