Veřejná zakázka: Vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce „II/316 Kostelec nad Orlicí - III. etapa"

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 7073
Systémové číslo: P20V00000675
Evidenční číslo zadavatele: 35982
Datum zahájení: 24.06.2020
Nabídku podat do: 08.07.2020 08:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce „II/316 Kostelec nad Orlicí - III. etapa"
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace ve stupni dokumentace pro vydání stavebního povolení (DSP) a dokumentace pro provádění stavby (PDPS), soupisu stavebních prací, dodávek služeb s výkazem výměr včetně jeho ocenění (dále také PD) a výkon autorského dozoru při realizaci stavby v předpokládaném rozsahu 50 hodin, blíže ZOP-D, stavební akce: “II/316 Kostelec nad Orlicí – III. etapa“.

Jedná se o rekonstrukci silnice II/316 v intravilánu města Kostelec nad Orlicí v okrese Rychnov nad Kněžnou. Bude řešen úsek silnice II/316 od km 0,000 (ZÚ = okružní křižovatka se sil. I/11) do km 0,540 (křižovatka s ulicí Husova). Délka rekonstruovaného úseku silnice II/316 je 0,540 km. Šířka komunikace je proměnlivá, v ulici Zoubkova od 5,00 m do 6,50 m a v ulici Tyršova od 8,0 m do 10,0 m. V Pelclově ulici jde o tří pruhovou komunikaci se zatravněným středním dělícím pásem, včetně bypassu na I/11. Šířka komunikace bude převážně zachována. V celé délce je komunikace lemována městskými chodníky s obrubníky a odvodnění je řešeno vpusťmi do jednotné kanalizace. V návrhu bude zohledněna variantní možnost výstavby nové samostatné dešťové kanalizace pro odvodnění povrchu vozovky nebo možnost zachování stávajícího způsobu odvodnění do jednotné kanalizace. Varianty způsobu odvodnění budou projednány s vlastníkem i správcem stávající kanalizace. Uliční vpusti budou kompletně vyměněny včetně přípojek. Předpokládá se frézování a zesílení konstrukce vozovky, neúnosné části budou sanovány. V části úseku se nachází podkladní vrstva ze žulových kostek, která bude v plném rozsahu odstraněna. Konkrétní technologie opravy vozovky bude stanovena na základě diagnostického průzkumu. Součástí stavby bude výměna nebo doplnění silničních obrub, obnova odvodnění a obnova vodorovného i svislého dopravního značení. Součástí PD bude zpracování bezpečnostního auditu pro zvýšení bezpečnosti účastníků provozu i pěších na tomto úseku, dále diagnostický průzkum a další potřebné průzkumy.

Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena ve ZOP-D v Příloze A Rozsah služeb, která je součástí zadávací dokumentace.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výsledku po podpisu smlouvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 500 000 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Rychnov nad Kněžnou

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
UDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s.
Kutnohorská 59, 500 04 Hradec Králové

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky