Veřejná zakázka: Doplnění PD na rekonstrukci silnic II. a III. tříd KHK o vzorkování a zkoušení vrstev na obsah PAU pro posouzení každé vrstvy konstrukce a zatřídění na základě nové vyhlášky č. 130/2019 Sb.

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 6455
Systémové číslo: P20V00000059
Evidenční číslo zadavatele: 31210
Datum zahájení: 21.11.2019
Nabídku podat do: 03.12.2019 08:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Doplnění PD na rekonstrukci silnic II. a III. tříd KHK o vzorkování a zkoušení vrstev na obsah PAU pro posouzení každé vrstvy konstrukce a zatřídění na základě nové vyhlášky č. 130/2019 Sb.
  • Druh veřejné zakázky: Služby
  • Zakázka na rámcovou dohodu.

Stručný popis předmětu:
V řízení bude uzavřena Rámcová dohoda s jedním účastníkem, jehož nabídka bude hodnocena jako nejvýhodnější, na dobu 24 měsíců (2 let).

Zadavatel bude poptávat služby dle aktuálních potřeb na základě uzavřené Rámcové dohody postupem bez obnovení soutěže (analogicky dle § 134 zákona) průběžně po celou dobu jejího trvání na základě odeslání závazného návrhu dílčí objednávky vybranému dodavateli.

Předmětem veřejné zakázky je doplnění dokončených nebo rozpracovaných projektových dokumentací na rekonstrukce silnic II. a III. tříd Královéhradeckého kraje o vzorkování a zkoušení vrstev na obsah PAU (polyaromatických uhlovodíků), a to v souvislosti s novou vyhláškou č. 130/2019 Sb., o kritériích, při jejichž splnění je asfaltová směs vedlejším produktem nebo přestává být odpadem. Na základě této vyhlášky je u každé vrstvy nutnost zjistit přítomnost PAU (polyaromatických uhlovodíků), jedná se tedy o provedení jádrových vývrtů a vzorkování všech vrstev na obsah PAU dle této vyhlášky.

Předmětem Rámcové dohody je:
• zajištění vzorkování a zatřídění asfaltových směsí v souladu s vyhláškou č. 130/2019 Sb., o kritériích, při jejichž splnění je asfaltová směs vedlejším produktem a přestává být odpadem, ze vzorků odebraných na příslušných pozemních komunikacích;
• zajištění a realizace dopravně inženýrských opatření (DIO) v souvislosti s odebíráním vzorků asfaltových směsí;
• vypracování závěrečných zpráv ve vztahu k příslušným projektům.

Zadavatel předpokládá, že v rámci Rámcové dohody bude realizováno doplnění 40 projektů, četnost jádrových vývrtů stanovuje výše uvedená vyhláška, v průměru je počítáno se 4 jádrovými vývrty a 3 vrstvami na jeden projekt.

Vybraný dodavatel (účastník Rámcové dohody) bude povinen zajistit komplexní poskytnutí poptávaných služeb, včetně prostředků a vybavení k jejich poskytnutí.

Zhotovitel je při provádění díla povinen postupovat dle platných norem ČSN a TP, zejména pak dle TP 87 - Navrhování údržby a oprav netuhých vozovek a ve vztahu k odebírání vzorků především ČSN 12697-27, zejm. čl. 4.7 této ČSN, pokud jde o průměr vrtu.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výsledku po podpisu smlouvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 1 660 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s.
Kutnohorská 59
500 04 Hradec Králové

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky