Veřejná zakázka: Část 4: III/3086 Černilov – Újezd

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 4902
Jedná se o část veřejné zakázky: Silnice III. třídy na území Královéhradeckého kraje – souvislá obnova asfaltobetonových krytů vozovek v roce 2018 - II

Název a popis předmětu

  • Název: Část 4: III/3086 Černilov – Újezd

Stručný popis předmětu:
Jedná se o obnovu asfaltobetonového krytu silnice III/3086 v katastrálním území obcí Černilov a Újezd v km 2,475 – 3,125 provozního staničení. Oprava bude provedena v délce 0,650 km. Předmětem stavby je odfrézování stávajícího asfaltového povrchu, zhotovení ložní a obrusné vrstvy a lokální sanace koruny vozovky. Odvodnění komunikace bude zajištěno příčným sklonem vozovky, čištěním stávajících příkopů a obnovou nezpěvněných krajnic. Dále bude provedena realizace vodorovného dopravního značení a osazení směrových sloupků. Součástí stavby bude pročištění příčných propustků. Přilehlé zatrubněné sjezdy budou plynule napojeny na obnovený kryt vozovky. Nezatrubněné sjezdy budou zachovány. Šířka asfaltobetonové části vozovky je navržena na cca 6,1 m s nezpevněnými krajnicemi š. 0,5 m. V místě propustku km 0,288 je šířka vozovky zúžena na cca 5,5 m. Provádění stavebních prací proběhne za úplného vyloučení silničního provozu.
Stavba bude provedena podle předané projektové dokumentace stavby, ve stupni dokumentace pro provádění stavby (PDPS), zpracované projekční kanceláří VDI Projekt s.r.o., Petrohradská 216/3, 101 00 Praha 10, datum zpracování 04/2017, zakázkové číslo 24_17, zodpovědný projektant Ing. Miroslav Kučera. Rozsah prací je současně vymezen výkazem výměr.


Předpokládaná hodnota

  • 10 698 108 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky