Veřejná zakázka: Část 1: III/3045 Hořičky - Chvalkovice

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 4899
Jedná se o část veřejné zakázky: Silnice III. třídy na území Královéhradeckého kraje – souvislá obnova asfaltobetonových krytů vozovek v roce 2018 - II

Název a popis předmětu

  • Název: Část 1: III/3045 Hořičky - Chvalkovice

Stručný popis předmětu:
Záměrem stavby je obnova asfaltobetonového krytu silnice III/3045 v úseku od napojení na II/304 přes vesnice Hořičky a Újezdec do napojení na silnici III/3073. V absolutním staničení komunikace III/3045 jde o úsek km 0,010 – 3,509. Vozovka vyžaduje zlepšení únosnosti. Toho bude dosaženo dvěma novými asfaltovými vrstvami. V místech propadlých krajů vozovky je předpokládána lokální sanace konstrukčních vrstev a neúnosného podloží. V extravilánových úsecích, kde je možné zvýšit niveletu komunikace, bude položena vyrovnávací vrstva tloušťky 60 – 90 mm a na ní nová obrusná vrstva. Na průjezdním úseku v intravilánu není možné niveletu zvýšit. Dojde k odstranění stávajících konstrukčních vrstev do hloubky 120 mm s odvozem materiálu pro další využití a jejich náhradě asfaltovým souvrstvím. Krajnice je navržena z R-materiálu 0/32. V místě stavby jsou jako silniční obruby využity betonové obruby. Při realizaci budou ponechány ve stávajícím umístění, pouze dojde k lokální výměně výrazně poškozených nebo vylomených kusů. Provádění stavebních prací bude probíhat za úplné uzavírky. Při hloubení příkopů nedojde k záboru sousedních pozemků. Vlastní pokládka asfaltobetonových vrstev se bude provádět bez pracovní spáry.
Stavba bude provedena podle předané projektové dokumentace stavby, ve stupni dokumentace pro provádění stavby (PDPS), zpracované projekční kanceláří Ing. Ivan Šír, projektování dopravních staveb CZ s.r.o., Haškova 1714/3, 500 02 Hradec Králové, datum zpracování 01/2018, zakázkové číslo 18 007, zodpovědný projektant Ing. Ivan Šír, hlavní inženýr projektu Ing. Jan Fiala. Rozsah prací je současně vymezen výkazem výměr.


Předpokládaná hodnota

  • 18 017 044 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky