Veřejná zakázka: Vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce „III/32426 Nechanice - Hrádek“

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 4832
Systémové číslo: P18V00000236
Evidenční číslo zadavatele: 32897
Datum zahájení: 05.01.2018
Nabídku podat do: 22.01.2018 08:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce „III/32426 Nechanice - Hrádek“
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace ve stupni dokumentace pro vydání územního rozhodnutí (DUR), projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení (DSP) a projektové dokumentace pro provádění stavby (PDPS), soupisu stavebních prací, dodávek služeb s výkazem výměr včetně jeho ocenění (dále také PD) a výkon autorského dozoru při realizaci stavby v předpokládaném rozsahu 200 hodin, blíže ZOP-D, stavební akce: “III/32426 Nechanice - Hrádek“.
Jedná se o rekonstrukci silnice III. třídy číslo 32426 v úseku od křižovatky ulic Školská a Vaňhalova v Nechanicích (km 0,310 - ZÚ), po začátek obce Hrádek (km 4,270 - KÚ), v celkové délce 3,96 km. Šířka asfaltobetonové části vozovky je 5,5-6,0 m a bude sjednocena.
Popis stavby – zadavatel Královéhradecký kraj:
Vozovka je vedena v intravilánu města Nechanice v délce 0,5 km, je částečně lemována obrubou, odvodnění je řešeno částečně do dešťové kanalizace a částečně do přiléhající zeleně. V délce 3,46 km je vozovka vedena v extravilánu, kde je odvodnění řešeno do příkopů.
Předpokládá se sjednocení šířky konstrukce vozovky. Účelem stavby bude odstranění stávajících dopravních bodových závad, bude-li to možné. Dále obnova asfaltobetonového krytu (frézování a zesílení), poklesy v krajích vozovky budou sanovány. Součástí stavby bude návrh nového uspořádání ploch (vozovka+obruby) a s tím související odvodnění v intravilánu města Nechanice. Podkladem pro úpravu průtahu Nechanic je dokumentace „Rekonstrukce ul. Hrádecká, Nechanice – studie“, která je součástí výběrového řízení. V extravilánovém úseku bude mimo jiné obnovena funkčnost odvodnění, zpevnění krajnic, hloubení příkopů a dopravní značení.
Popis stavby – zadavatel Město Nechanice:
Jedná se o výstavbu nových a rekonstrukci stávajících chodníků v intravilánu Města Nechanice přilehlých k silnici III/32426. Dále o opravu, rekonstrukci nebo zřízení nových vjezdů, přechodů pro chodce, resp. míst pro přecházení, a to v celém předmětném úseku silnice III/32426 včetně jejich přisvětlení. Stávající autobusové zastávky budou doplněny o nástupní hrany a dojde k jejich posunu, zejména z důvodu optimalizace rozhledových poměrů. Dále dojde k návrhu nových a úpravě stávajících podélných a šikmých stání při silnici III/32426 s logickým uspořádáním stávající městské zeleně. Podkladem pro úpravu průtahu Nechanic je dokumentace „Rekonstrukce ul. Hrádecká, Nechanice – studie“, která je součástí výběrového řízení.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výsledku po podpisu smlouvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 1 900 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s.
Kutnohorská 59
50004 Hradec Králové

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky