Veřejná zakázka: Vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce „III/29840 Opočno, Broumar“

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 4741
Systémové číslo: P18V00000145
Evidenční číslo zadavatele: 35957
Datum zahájení: 05.01.2018
Nabídku podat do: 22.01.2018 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce „III/29840 Opočno, Broumar“
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace ve stupni dokumentace pro vydání stavebního povolení (DSP) a dokumentace pro provádění stavby (PDPS) pro zadavatele Královéhradecký kraj a projektové dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení a dokumentace pro provádění stavby (PDPS) pro zadavatele Město Opočno, soupisu stavebních prací, dodávek služeb s výkazem výměr včetně jeho ocenění (dále také PD) a výkon autorského dozoru při realizaci stavby v předpokládaném rozsahu 190 hodin, blíže ZOP-D, stavební akce: “III/29840 Opočno, Broumar“.
Popis stavby pro zadavatele Královéhradecký kraj:
Jedná se o rekonstrukci komunikace III. třídy v úseku od km 0,000 (ZÚ = křiž. se sil. II/298) do km cca 0,520 (KÚ = včetně mostu ev. č. 29840-1). Celkové délka úseku činí 520 m. Šířka asfaltobetonové části vozovky je v průměru 6,0 m. Úprava křižovatky se sil. II/298 je řešena v rámci projektové dokumentace „II/298 Ledce - Opočno“ a tato projektová dokumentace na tuto úpravu naváže. Odvodnění komunikace je řešeno po náspu do rybníku Broumar nebo do příkopů. Součástí bude výstavba nové opěrné zdi, která nahradí stávající havarijní kamennou opěrnou zeď v délce cca 10 m (mezi objekty P3 a P4) s ohledem na složité zakládání. Opěrná zeď naváže novým objektem na zatrubnění přítoku sádky a objektu P3. Rekonstrukce mostu ev. č. 29840-1 v rozsahu: nové podélné prahy opěr, roznášecí deska přes celý půdorys mostu, nová izolace, římsy, záchytný systém. V místech vodohospodářských objektů budou provedeny konstrukční vrstvy vozovky (od zemní pláně). Součástí stavby bude zpevnění krajnic, obnova odvodnění, vodorovné a svislé dopravní značení. Návrh technologie opravy silnice bude na základě diagnostického průzkumu zohledňující místní poměry, tj. hráz rybníka.
Popis stavby pro zadavatele město Opočno:
Na základě kamerového průzkumu vodohospodářských objektů P1, P2, P3 bude rozhodnuto o jejich rekonstrukci případně opravě. Objekt P5 a P7 bude vybourán, zaslepen a proveden zásyp po úroveň zemní pláně. Objekt P6 bude vybourán a vybudován nový s větší kapacitou. Kapacita bude ověřena hydrotechnickým výpočtem. Založení objektu P6 dle geotechnického průzkumu. Mezi objekty P2 a P3 se nachází stávající kamenná opěrná zeď a přítok na sádky. Přítok na sádky bude zatrubněn a zatrubnění bude přesypáno vhodným materiálem, který bude tvořit svah násypu komunikace. Stávající opěrná zeď tak bude tvořit „ztracené bednění“. U objektu P2 mezi stávajícím a novým zatrubněním bude vytvořená nová kontrolní šachta.
Bude rekonstruován stávající chodník dle platných norem a předpisů. Rozsah rekonstrukce chodníku v délce cca 350 m a prodloužení stávajícího chodníku včetně veřejného osvětlení za zatáčku pod novými rodinnými domy u rybníka Broumar o cca 60 m. Rozsah zakreslen v celkové situaci. Současně s rekonstrukcí chodníků bude řešena odstavná plocha mezi komunikací a chodníkem. Odstavná plocha bude ze zpevněného povrchu, budou vyznačena parkovací místa a bude oddělena od jízdního pásu komunikace vhodným opatřením. Rekonstruované chodníky a odstavné plochy budou odvodněny novou dešťovou kanalizací v nejnutnějším rozsahu a v co nejkratší délce. Stávající veřejné osvětlení chodníku bude rekonstruováno dle platných předpisů a norem, na délku nově rekonstruovaného chodníku.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výsledku po podpisu smlouvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 1 092 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s.
Kutnohorská 59
500 04 Hradec Králové

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky