Veřejná zakázka: Vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce „ Krňovice – jednotná kanalizace“

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 4434
Systémové číslo: P17V00000725
Evidenční číslo zadavatele: 32895
Datum zahájení: 02.11.2017
Nabídku podat do: 15.11.2017 08:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru stavební akce „ Krňovice – jednotná kanalizace“
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace ve stupni dokumentace pro vydání územního rozhodnutí (DUR), dokumentace pro vydání stavebního povolení (DSP) a dokumentace pro provádění stavby (PDPS), soupisu stavebních prací, dodávek služeb s výkazem výměr včetně jeho ocenění (dále také PD) a výkon autorského dozoru při realizaci stavby v předpokládaném rozsahu 100 hodin, blíže ZOP-D, stavební akce: “Krňovice – jednotná kanalizace“.
Jedná se o jednotnou kanalizaci v intravilánu obce Krňovice (okres Hradec Králové), která by umožnila odvedení předčištěných splaškových vod ze všech nemovitostí v Krňovicích podél trasy komunikace II/298, část dešťových vod z přilehlých nemovitostí a z chodníků a dešťovou vodu z povrchu komunikace II/298 v obci Krňovice. Uliční vpusti včetně přípojek do jednotné kanalizace nejsou součástí této výzvy a budou řešeny v projektové dokumentaci na rekonstrukci komunikace II/298 v intravilánu obce Krňovice.
Výústní objekt jednotné kanalizace bude navržen do stejného místa, jako je výústní objekt stávající kanalizace. V místech, kde jsou v současnosti vedena 2 souběžná potrubí, bude položeno pouze 1 potrubí a do něj budou přepojeny všechny přípojky. Součástí prací bude i řešení výměny kanalizačních přípojek po veřejném prostranství. U nemovitostí, doposud na kanalizaci nenapojených, bude navržena kanalizační přípojka pro možné odvedení předčištěných vod do recipientu. Odvedení dešťových vod z nemovitostí bude minimalizováno – viz § 5, odst. 3 Zákona o vodách č. 254/2001 Sb., ve znění pozdějších předpisů a zákonů souvisejících. Stavba jednotné kanalizace bude předcházet rekonstrukci komunikace II/298 v intravilánu obce Krňovice.
Z důvodu nemožnosti rozdělení stavby na objekty pro jednotlivé zadavatele je rozdělení zajištěno výpočtem odvodňovaných ploch pro Královéhradecký kraj a pro Město Třebechovice pod Orebem v následujícím poměru:
pro Královéhradecký kraj: 49%
pro Město Třebechovice pod Orebem: 51%

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výzvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 750 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s.
Kutnohorská 59
50004 Hradec Králové

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky