Veřejná zakázka: Závorový systém s meteostanicí Chvaleč x Adršpach

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 4226
Systémové číslo: P17V00000518
Datum zahájení: 31.07.2017
Nabídku podat do: 14.08.2017 08:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Závorový systém s meteostanicí Chvaleč x Adršpach
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky

Stručný popis předmětu:
Předmětem dodávky je vybudování závorového systému v lokalitě Chvaleč a Adršpach s mechanickým ovládáním závor za účelem uzavírky komunikace nejčastěji z důvodu závažných meteorologických změn a meteorologické stanice na komunikaci mezi těmito lokalitami, včetně zpracování projektové dokumentace (dále také PD), instalačních, stavebních (vybudování elektrické přípojky) a inženýrských prací (zejména získání potřebných rozhodnutí, povolení, majetkoprávní vypořádání), zkušebního provozu, odzkoušení a zaškolení obsluhy. Projektová dokumentace (PD) bude předána zadavateli v jednom paré tištěném a v elektronické podobě na CD (soubory ve formátu *.pdf a *.dwg). Společně s dokumentací skutečného provedení dodavatel předá zadavateli polohopisné zaměření sítí (kabelové trasy v digitální formě).
Systém je pro obě lokality v principu shodný. Skládá se z jednostranné mechanické závory (1x pro lokalitu Chvaleč a 1x pro lokalitu Adršpach) s délkou ramene cca 4m (MZ) včetně informační tabule (IT) na sloupu o výšce 4 m. Informační tabule bude vybavena solárním napájením včetně akumulátoru a řídící jednotky. Meteostanice bude umístěna při komunikaci, nejlépe na pozemcích zadavatele, v úseku mezi obcí Chvaleč a Krčmov (Horní Adršpach) na přírubovém sloupu o výšce 8 m instalovaném na betonové patce. Na sloupu budou rovněž umístěny 2 ks barevné kamery s reflektorem.
Zadavatel požaduje, aby bylo dílo realizováno přednostně na pozemcích zadavatele, pokud je to možné. Dodavatel předloží zadavateli k odsouhlasení návrh na umístění zařízení s ohledem na pozemky a ochranná pásma, např. CHKO Broumovsko. Zadavatel poskytne vybranému dodavateli potřebnou součinnost k řádné realizaci, zejména při případném majetkovém vypořádání.
Dodavatel je povinen zadavatele, resp. jeho zástupce, průběžně informovat o průběhu plnění zakázky a předávat bez zbytečného odkladu související dokumenty, zejména předložit k odsouhlasení koncept projektové dokumentace ve stupni dokumentace pro vydání stavebního povolení s návrhem zdrojů energie, dále stavební povolení s nabytím právní moci, předat kabelové trasy před záhozem.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výzvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 1 650 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
SÚS Královéhradeckého kraje a.s.
Kutnohorská 59
500 04 Hradec Králové

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky