Stručný popis předmětu:
Elektrický konvektomat pro pro tepelné opracování potravin s injekčním vyvíjením páry
• Kapacita – minimálně 20 zásuvů gastronádob GN1/1 možností časování jednotlivých zásuvů
• Zavážecí vozík pro min. 20 gastronádob GN1/1 pod sebou
• Automatické mytí, integrovaná ruční sprcha, vnitřní prostor se zaoblenými rohy, vnitřní osvětlení v celém vnitřním prostoru, provedení v nerezové oceli s termoskly
• Maximální rozměry - ŠxVxH (cm) 100x185x90 při otevřených dveřích na ca 105o hloubka max 150 z důvodu zástavby do stávající linky, hmotnost méně než 200 kg
• Kontrola teploty i uvnitř potravin, kontrola rychlosti distribuce vzduchu
• Hladký barevný dotykový display bez mechanických prvků pro programování
• Programátor s pamětí na ca 1000 programů každý po 20 krocích
• 4 bodová teplotní sonda, vaření v páře 30-130 oC, horký vzduch 30-300 oC
• Více než čtyřrychlostní ventilátor, klapka pro odtah přebytečné páry, dveřní odkapová vanička a dveřní vyjímatelné těsnění
• automatické řízení dle kapacity a spotřeby, řízení spotřeby energií pro úsporu el. energie a vody,
• detekce a signalizace úrovně zavápnění
• napájení elektrické 3N/400V/50Hz, příkon max. 35 kW (přípojné vedení s jištěním ca 63A)
• USB rozhraní, paměť pro záznamy a vedení HACCP
• LAN – možnost připojení do internetové sítě
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
K Biřičce 1240
500 08 Hradec Králové