Veřejná zakázka: Komplexní rekonstrukce 5 pokojů II. oddělení, včetně změny stavební dispozice a následné rekonstrukce vybraných místností + opravy přilehlých prostor Domova důchodců Náchod.

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 2613
Systémové číslo: P15V00000689
Počátek běhu lhůt: 01.10.2015
Nabídku podat do: 15.10.2015 14:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Komplexní rekonstrukce 5 pokojů II. oddělení, včetně změny stavební dispozice a následné rekonstrukce vybraných místností + opravy přilehlých prostor Domova důchodců Náchod.
  • Druh veřejné zakázky: Stavební práce

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení díla celkové komplexní rekonstrukce 5 pokojů č.322, 323, 324, 325, 326 a přestavba 2 inspekčních pokojů „sesteren“ na pokoje ( č.228 a 328) a následná přestavba –vybudování 2 inspekčních pokojů „sesteren“ ze stávajících pokojů č. 236 a 303 na druhém oddělení budově A+B, rekonstrukce koupelen mezipatro budova A, výměna dveří pokojů č.239 a 238 na mezipatře staré budovy A, zabudování posuvných dveří společných koupelen (2.NP stará budova A + mezipatro), opravy chodeb a přilehlých prostor a stavební příprava pro přeinstalaci rozvodů sítě signalizace a přepojení komunikačních sítí do nových sesteren.
Předmět plnění zakázky bude rozdělen na technické zhodnocení – změna stavební dispozice přestavba pokojů a sesteren včetně denní místnosti na mezipatře, instalace posuvných dveří do koupelen, opravy pokojů a stavební příprava pro přeinstalaci rozvodů sítě signalizace a přepojení komunikačních sítí do nových sesteren. V rámci naplánovaných oprav poškozených vnitřních omítek, elektro a jiných rozvodů na pokoji, podlahy a výměnám dveří nedojde k žádným zásadním změnám ani technickému zhodnocení. Jedná se pouze o opravu výměnu stávajících poškozených, nefunkčních stavebních částí budovy.
Jako oprava pokoje bude provedeno:
- kompletní otlučení omítek, osekání obkladu, demontáž stávající podlahové krytiny ( PVC ), demontáž soklu, demontáž signalizačního zařízení, demontáž osvětlovacích těles, aplikace nových omítek, přeložení signalizačních rozvodů pod omítku, zpětná montáž osvětlovacích těles a signalizačního zařízení, dodávka a montáž nového obkladu okolo umyvadel včetně prací s tím spojených ( demontáž a zpětná montáž umyvadel, baterií a výměna radiátorů ), pokládka nové podlahové krytiny, výměna vstupních dveří (bez rozšíření vstupu do pokoje) malby a nátěry nových a opravovaných konstrukcí.
Součástí předmětu veřejné zakázky jsou další náklady spojené s její realizací jako je likvidace vybouraného materiálu a jeho odvoz na řízenou skládku, výšková doprava materiálu ( 2x venkovní lešení), drobné zednické a instalatérské práce a další pomocné práce, včetně nákladů na zabezpečení staveniště a zbudování vnitřních, technických konstrukcí k oddělení stavebních prostor a další práce spojené s předmětem plnění zakázky.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výzvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 1 897 606 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Domov důchodců Náchod
  • IČO: 71193987
  • Poštovní adresa:
    Bartoňova 903
    547 01 Náchod
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 230147

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Bartoňova 903
547 01 Náchod

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky