Veřejná zakázka: Část E: Zahraniční jazykově-vzdělávací pobyt pro žáky - Německo

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zrušeno (v archivu)
Zakázka/soutěž byla zrušena.
DBID: 2484
Jedná se o část veřejné zakázky: Realizace zahraničních vzdělávacích pobytů

Název a popis předmětu

  • Název: Část E: Zahraniční jazykově-vzdělávací pobyt pro žáky - Německo

Stručný popis předmětu:
Minimálně 6 dní včetně cesty = 5 nocí. Zahájení nejdříve 19. 9. 2015. Ukončení nejpozději 15. 12. 2015. 10 dětí ve věku 16 - 19 let, 1 dospělý jako pedagogický doprovod. Jazykový kurz pro žáky v rozsahu minimálně 9 vyučovacích hodin (1 vyučovací hodina = 45 minut), zajištěný zahraniční vzdělávací institucí.

Součástí programu mohou být např.:
1. návštěva zámku Neuschwanstein s prohlídkou (tj. v doprovodu průvodce dojít/dojet do bezprostřední blízkosti památky a zúčastnit se prohlídky),
2. návštěva koncentračního tábora Dachau a jeho prohlídka (tj. v doprovodu průvodce dojít/dojet do bezprostřední blízkosti památky a zúčastnit se prohlídky),
3. prohlídka nejvýznamnějších dominant Mnichova: historické centrum města – Marienplatz, Frauenplatz, Frauenkirche a Allianz Arena. V Mnichově návštěva (tj. vstup dovnitř a vnitřní prohlídka resp. využití atrakce) nejméně: Olympiaparku a muzea BMW.

Služby kvalifikovaného průvodce po celou dobu konání zájezdu včetně zodpovědnosti za organizační zajištění programu zájezdu, zajištění vstupu a rezervací do jednotlivých památek včetně výkladu a informací o místě návštěvy, organizační zajištění přepravních náležitostí s ohledem na věk přepravovaných osob, řešení veškerých vzniklých situací během zájezdu (např. zdravotní problémy, problémy v hostitelských rodinách, atd.); průvodce (delegát) musí po dobu pobytu disponovat kontakty (adresy a telefony) na jednotlivé hostitelské rodiny, dosažitelnost průvodce (delegáta) v případě nutnosti 24 hodin denně.


Předpokládaná hodnota

  • 113 223 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Seznam účastníků