Veřejná zakázka: Část D: Zahraniční jazykově-vzdělávací pobyt pro žáky - Anglie

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zrušeno (v archivu)
Zakázka/soutěž byla zrušena.
DBID: 2483
Jedná se o část veřejné zakázky: Realizace zahraničních vzdělávacích pobytů

Název a popis předmětu

  • Název: Část D: Zahraniční jazykově-vzdělávací pobyt pro žáky - Anglie

Stručný popis předmětu:
Minimálně 7 dní včetně cesty = 4 noci. Zahájení nejdříve 19. 9. 2015, ukončení nejpozději 15. 12. 2015. 20 dětí ve věku 15 - 19 let, 2 dospělý jako pedagogický doprovod. Jazykový kurz pro žáky v rozsahu minimálně 9 vyučovacích hodin (1 vyučovací hodina = 45 minut), zajištěný zahraniční vzdělávací institucí.

Součástí programu musí být:
návštěva Londýna s prohlídkou nejvýznamnějších dominant např. Westminster Abbey, Houses of Parliament, Big Ben, Downing Street, Trafalgar Square, Buckingham Palace, Tower Bridge, London Eye (tj. v doprovodu průvodce dojít/dojet do bezprostřední blízkosti památky) a možná návštěva (tj. vstup dovnitř a vnitřní prohlídka resp. využití atrakce) např. London Tower a London Eye.
Služby kvalifikovaného průvodce po celou dobu konání zájezdu včetně zodpovědnosti za organizační zajištění programu zájezdu, zajištění vstupu a rezervací do jednotlivých památek včetně výkladu a informací o místě návštěvy, organizační zajištění přepravních náležitostí s ohledem na věk přepravovaných osob, řešení veškerých vzniklých situací během zájezdu (např. zdravotní problémy, problémy v hostitelských rodinách, atd.); průvodce (delegát) musí po dobu pobytu disponovat kontakty (adresy a telefony) na jednotlivé hostitelské rodiny, dosažitelnost průvodce (delegáta) v případě nutnosti 24 hodin denně.


Předpokládaná hodnota

  • 227 273 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Seznam účastníků