Veřejná zakázka: Část 1: Stroje do školních dílen a vybavení pro obrábění kovů

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 1729
Jedná se o část veřejné zakázky: Dodávka moderních technologií pro výuku do SPŠ Hronov část 1: Stroje do školních dílen a vybavení pro obrábění kovů část 2: Vybavení dílen tříletých oborů a praxe maturitních oborů elektro část 3: Navíječka

Název a popis předmětu

  • Název: Část 1: Stroje do školních dílen a vybavení pro obrábění kovů

Stručný popis předmětu:
Jedná se o veřejnou zakázku, která navazuje na otevřené podlimitní zadávací řízení na dodávky zadávané dle ZVZ, s obdobným předmětem, s názvem:
„Dodávka moderních technologií pro výuku do SPŠ Hronov
část 2: Stroje do školních dílen a vybavení pro obrábění kovů„
která byla zveřejněna ve Věstníku veřejných zakázek pod evidenčním číslem 493549, a která byla na základě Rozhodnutí o zrušení zadávacího řízení ze dne 03.11.2014, zrušena.
Důvodem zrušení této zakázky byla skutečnost, že se v zadávací dokumentaci vyskytl důvod zvláštního zřetele, pro který nešlo na zadavateli požadovat, aby v zadávacím řízení pokračoval. Tímto důvodem byla chybná Specifikace předmětu zakázky, a to konkrétně položky s názvem: Stolní vrtačka s křížovým stolem. Na tuto skutečnost zadavatel přišel až po otevření obálek s nabídkami, kdy zjistil, že všechny čtyři uchazeči mu nabídli výrobek s jinými technickými parametry než bylo uvedeno v Zadávací dokumentaci resp. zadavatel požadoval výrobek, který s požadovanými parametry nebylo možné dodat. Zadavatel svou chybnou specifikací této položky mohl ovlivnit okruh uchazečů. Výše uvedený důvod nedovolil zadavateli přijmout nápravná opatření dle § 111 odst. 6 ZVZ a tím pokračovat v zadávacím řízení. Protože ustanovení § 84 odst. 2 písm. e) ZVZ v tomto případě nedovoluje zadavateli pokračovat v zadávacím řízení, byl nucen výběrové řízení zrušit.


Předpokládaná hodnota

  • 1 105 100 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky