Veřejná zakázka: Část 1: Dovybavení lakovny včetně souvisejících úprav

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zrušeno (v archivu)
Zakázka/soutěž byla zrušena.
DBID: 1524
Jedná se o část veřejné zakázky: "Dovybavení lakovny, dodávka trenažéru na nákladní automobil a dodávka mobilní semaforové konstrukce"

Název a popis předmětu

  • Název: Část 1: Dovybavení lakovny včetně souvisejících úprav

Stručný popis předmětu:
Předmětem plnění části 1 řízení je dovybavení stávající lakovny (přípravny).
Účelem této veřejné zakázky je zlepšit prostředí v části před lakovací kabinou. Zde v tuto chvíli probíhají práce, např. broušení a tmelení, při kterých jsou do prostoru místnosti uvolňovány prachové částice a škodlivé výpary. Cílem této části veřejné zakázky je zajistit účinné osazení přípravného stání prostředky, které zabezpečí odvod a zachycení prachu na instalovaných filtrech a odvod prachové složky proudící vzduchem mimo místnost.
Předmětem této zakázky je tak dodávka a instalace pracoviště přípravy povrchových úprav. Toto pracoviště bude ohraničeno pohyblivými plastovými plentami. Na pracoviště bude přiveden proud čerstvého filtrovaného a dohřívaného vzduchu, který bude proudit ze stropu pracoviště. V dolní části pracoviště bude vzduch odváděn přes filtry, kterými bude odlučován prach a pachová složka používaných přípravků.
Kompletní informace o předmětu části 1 zakázky naleznete v příloze č. 2a - „Specifikace dodávky – prázdný položkový rozpočet“, která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace.


Předpokládaná hodnota

  • 994 432 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Seznam účastníků