Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: II/286 Jičín, Robousy – Valdice – přeložka
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je zhotovení díla „II/286 Jičín, Robousy – Valdice – přeložka“.
Stavba řeší novostavbu přeložky silnice II/286 kolem města Jičína, včetně úpravy napojení na stávající dopravní síť. Toto napojení bude provedeno dvěma okružními křižovatkami. Trasa začíná severně od stávající okružní křižovatky silnice I/16 a současné II/286 okružní křižovatkou silnic III/32843, místní komunikace a nové II/286. Dále trasa vede severním směrem převážně přes zemědělsky využívané pozemky a z východní strany obchází město Jičín a obec Valdice. Severně nad obcí Valdice se levostranným obloukem trasa vrací k současné silnici II/286, do které je napojena opět okružní křižovatkou. Délka trasy je 3,5 km. Vnější průměry okružních křižovatek jsou 28 m a 51,5 m.
Součástí stavby bude rovněž výstavba nových mostních objektů. Konkrétně se jedná o podchod pro pěší v km 0,152, podchod v km 1,398 a nadjezd přes stávající silnici III/2861 v km 2,271.
Součástí budou dále opravy objízdných tras před stavbou, realizace nového odvodnění napojené na dešťovou kanalizaci a stávající vodoteč, protihluková opatření, úpravy meliorací, sadové úpravy a úpravy území, nové veřejné osvětlení okružních křižovatek a přeložky stávajících sítí technické infrastruktury v nezbytném rozsahu.
V souběhu stavby bude nutné zkoordinovat stavbu s realizací přeložek sítí NN a VN ČEZ distribuce a telekomunikačních sítí společnosti CETIN služby s.r.o., které si provedou vlastníci ve vlastní režii.
Zhotovitel zajistí koordinaci přeložek technické infrastruktury v souladu s požadavky jejich správců a umožní realizaci přeložek sítí ČEZ Distribuce, a.s. a CETIN služby s.r.o. tak, aby se realizace stavby a přeložek nijak neomezovaly.
Stavba bude provedena podle předané projektové dokumentace stavby, ve stupni DSP + PDPS, zpracované projekční kanceláří Valbek, spol. s r.o., středisko Ústí nad Labem, Děčínská 717/21, 400 03 Ústí nad Labem, datum zpracování 12/2017, zodpovědný projektant Ing. Jan Strnad. Rozsah prací je současně vymezen výkazem výměr.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s.
Kutnohorská 59
500 04 Hradec Králové
Kontakt:
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 20.06.2018 08:00
Datum zahájení: 20.04.2018 14:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky:
Odpovědné zadávání: