Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: III/32736 Chlumec nad Cidlinou, ul. Palackého
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je zhotovení díla „Silnice III/32736 Chlumec nad Cidlinou,ul. Palackého“.
Jedná se o rekonstrukci silnice III/32736 v ul. Palackého v Chlumci nad Cidlinou, a to od konce nové asfaltové úpravy za vjezdem do areálu sběrného dvora po křižovatku se silnicí I/11. Délka rekonstrukce řešeného úseku je 533,30 m.
Investorem stavby bude Královéhradecký kraj a Město Chlumec nad Cidlinou.
Pro zadavatele Královéhradecký kraj:
Rekonstrukce komunikace spočívá v celoplošné výměně celé konstrukce vozovky v tl. 0,55 m. Případně je navržena i sanace aktivní zóny v tl. 0,30 m. Komunikace je navržená jako obousměrná, směrově nerozdělená dvoupruhová proměnlivé šířky. Komunikace je v místě zúžení vozovky šířky 2,25 m. Začátek i konec rekonstrukce vozovky je navržen v pracovní spáře s přesahem obrusné vrstvy 0,5 m. Asfaltová vozovka bude lemována bílým betonovým vodícím proužkem.
V rámci stavby bude zrealizována nová gravitační dešťová kanalizace, která bude svedena do hlavního odvodňovacího zařízení nacházejícího se v nezastavěné části města.
Pro zadavatele Město Chlumec nad Cidlinou:
Součástí zakázky je výstavba chodníků a vjezdů ke stávajícím nemovitostem, místa pro přecházení a rekonstrukce stávajícího veřejného osvětlení.
Všechny chodníkové plochy jsou navrženy bezbariérově s varovnými a signálními prvky pro lepší orientaci zrakově postižených. Je navrženo nové místo pro přecházení, je obnoven přechod pro chodce šířky 3,0 m.
Rekonstrukce stávajícího veřejného osvětlení je plánováno v úseku od křižovatky s ul. Žiželická po křižovatku s ul. Rooseveltova a Husova. Osvětlení je navrženo pomocí sedmi třístupňových stožárů. Veřejné osvětlení – 2. úsek v rozsahu křižovatek s ulicí Krátkou a s ulicí Žiželická v délce cca 150 m – navrženy 4 stožáry.
Rekonstrukce silnice III/32736 je rozdělena do 2 let z důvodu návaznosti na plánovanou rekonstrukci vodovodu a kanalizace (investor: Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a.s.). V roce 2018 se předpokládá výstavba vodovodu a kanalizace březen – červen 2018, v roce 2019 se výstavba přeložky kanalizace Husova – Rooseveltova předpokládá březen – červen 2019.
Stavba je rozdělena do dvou sekcí - I. sekce - rok 2018, II. sekce - rok 2019.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s.
Kutnohorská 59
500 04 Hradec Králové
Kontakt:
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 11.05.2018 08:00
Datum zahájení: 29.03.2018 12:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky:
Odpovědné zadávání: