Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Dodatečná informace č. 1 - prodloužení lhůty do 9. 4. 2018 10:00 hod.



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: „Projektové dokumentace - Novostavba objektu Domky Na Květné“
Druh veřejné zakázky: Služby
Stručný popis předmětu: Předmětem plnění zakázky je vypracování projektové dokumentace (PD k územnímu rozhodnutí, PD ke stavebnímu povolení, PD k provádění stavby a zajištění autorského dozoru, včetně inženýrské činnosti ve všech stupních PD) vymezené dále ve Smlouvě o dílo, která je nedílnou součástí zadávacích podmínek.
Projektová dokumentace bude vypracována jako soubor dokumentací, kde výslednou dokumentací bude PD pro provádění stavby. Předmětem plnění bude i kompletní zajištění inženýrské činnosti včetně projednání navrženého řešení s dotčenými orgány státní správy. Součástí projektové dokumentace pro provádění stavby bude i zpracování architektonicko – výtvarného řešení (interiér) a dále také vypracování plánu organizace výstavby. V poslední fázi je součástí předmětu i výkon autorského dozoru do doby konečného předání stavby objednateli.
Umístění budoucího objektu – KÚ Albrechtice nad Orlicí, p.č. 141/33. Jedná se o stavbu občanské vybavenosti s napojením k energetickým a vodovodním sítím na hraně pozemku, včetně zpevněných ploch a oplocení. Jde o občanskou stavbu s ubytovacími jednotkami, která je zázemím pro poskytování pobytové služby sociální péče pro seniory. Objekt je tvořen třemi bytovými domy, prostor mezi domy je společný a slouží jako vstupní a komunikační hala. Každý ze tří objektů je dvoupodlažní s plochou střechou. Novostavba včetně přilehlých zpevněných ploch má bezbariérový přístup.
Bytové domy budou navrženy jako budovy s velmi nízkou energetickou náročností. Napojení na veřejný vodovod a kanalizaci, dešťové vody nechat vsakovat na vlastním pozemku, vytápění TČ, rekuperace vzduchu, návrh FV panelů na střechu objektu.
Bude proveden radonový průzkum. Zpracovat podklad pro vynětí ze ZPF.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cenakhk.cz)
Kontakt: JUDr. Jana Blezzardová
jblezzardova@kr-kralovehradecky.cz
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
Druh zadávacího řízení: VZMR s uveřejněním výzvy
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: dle interních předpisů
Datum předložení nabídky: 09.04.2018 10:00
Datum zahájení: 16.03.2018 09:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky:
Odpovědné zadávání: