Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: II/305 Borohrádek – hranice okresu RK – PA
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je zhotovení díla „II/305 Borohrádek – hranice okresu RK - PA“.
Jedná se o rekonstrukci silnice II. třídy II/305 v okrese Rychnov nad Kněžnou v úseku od km 7,116 (ZÚ) do km 7,870 (KÚ), celková délka tedy činí 0,754 km. Šířka asfaltobetonové části vozovky je proměnlivá (cca 5,9 -7,50 m) a zůstane zachována. Na úseku se nachází most ev. č. 305-13, který bude rekonstruován. Součástí rekonstrukce bude provedeno zprůtočnění příkopů, obnova a doplnění vodorovného i svislého dopravního značení včetně silničních svodidel na mostě. Nezpevněná krajnice bude seříznuta a nově dosypána. Součástí stavby je úprava tvaru napojení silnice II/305 na silnici I/36.
Členění stavby na stavební objekty:
SO 001 Vedlejší a ostatní náklady
SO 101.1 Komunikace (hlavní výdaje)
Objekt řeší problematiku stavební úpravy zesílením konstrukce vozovky a obnovením odvodnění stávající silnice II/305 (km 0,000 – 0,754 stavebního staničení). Na úseku se nachází most ev.č. 305-13. Po provedení lokálních hloubkových sanací proběhne celoplošná recyklace vrstev za studena s použitím kombinovaného pojiva (asfaltová emulze + cement) a pokládka nových asfaltových vrstev. Pokládka asfaltobetonové obrusné vrstvy bude bezespárá. Odvodnění povrchu vozovky je navrženo podélným a příčným sklonem vozovky do podélných příkopů, které budou zprůtočněny. V intavilánu budou obnoveny 3 ks uličních vpustí včetně připojení do stávající kanalizace. Dále bude obnoveno vodorovné i svislé dopravní značení.
SO 101.2 Komunikace (vedlejší výdaje)
Objekt řeší obnovení povrchu stávajících sjezdů ze štěrkodrti, asfaltového betonu a cementobetonu.
SO 181 DIO
Rekonstrukce úseku bude probíhat za úplné uzavírky. Objízdná trasa bude vedena z obce Horní Jelení po komunikaci III/30511. Dále bude pokračovat po komunikaci I/35 po obchvatu obce Holice a poté průtahem obce Holice po komunikaci I/36 až do obce Borohrádek.
SO 201 Most ev.č. 305-013
Objekt řeší rekonstrukci stávajícího mostního objektu přes vodní tok Velínský potok. Mostní objekt je proveden jako 1–polová konstrukce z předpjatých prefabrikátů typu MPD. Bude provedena nová spřahující železobetonová deska s izolací mostu včetně asfaltového souvrství, nové římsy se záchytným zařízením a další vybavení mostu. Budou obnoveny stávající napodporové příčníky s obnažením kotevních oblastí jednotlivých nosníků, kotev podélného a příčného předpětí s následnou reinjektáží kabelových kanálků podélného i příčného předpětí. Na rubu konstrukce opěr bude provedeno ubourání stávajících křídel a jejich obnovení. Bude osazeno mostní zábradlí a záchytná svodidla. V prostoru pod mostem bude provedena obnova zpevnění koryta vodního toku. Zpevnění bude provedeno z kamenné dlažby a těžké kamenné rovnaniny.
Rekonstrukce objetku SO 201 bude probíhat ve dvou hlavních fázích (nejdříve levá a poté pravá polovina mostu) a současně s objektem SO 101. DIO bude po dobu stavebních prací a po dobu 6 týdnů na dokončení díla.
Stavba bude provedena podle předané projektové dokumentace stavby, ve stupni DSP + PDPS, zpracované projekční kanceláří M-PROJEKCE s.r.o., Resslova 956/13, 500 02 Hradec Králové, zodpovědný projektant: Ing. Martin Mojžíš, číslo zakázky: 17-052-03, datum zpracování 8/2017. Rozsah prací je současně vymezen výkazem výměr.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s.
Kutnohorská 59
500 04 Hradec Králové
Kontakt:
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 28.12.2017 08:30
Datum zahájení: 10.11.2017 12:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky:
Odpovědné zadávání: