Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce
Na formulář navazují (popř. ho opravují) formuláře:



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Rekonstrukce vozovky III/30821 Spy – Nové Město nad Metují (Krčín)
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce na silnici III/30821 na území Královéhradeckého kraje, mezi uzlovými body A85 – A24, v Novém Městě nad Metují mezi částí Krčín a Spy. Součástí předmětu zakázky jsou autobusové zastávky s nástupní plochou, s navazujícími přechody pro chodce a nasvětlení všech nových přechodů pro chodce, dále zpracování realizační dokumentace stavby, dokumentace skutečného provedení stavby, zajištění publicity a provedení průzkumných prací (pasport a monitoring dotčených objektů a objízdných tras před a po stavbě, archeologický dohled a záchranný archeologický průzkum, geotechnický průzkum, přírodovědný průzkum a transfer chráněných živočichů).

K předmětu veřejné zakázky dále zadavatel uvádí, že dle aktuálních informací připravuje Správa železniční dopravní cesty, státní organizace, rekonstrukci podjezdů pod tratí procházejících Novým Městem nad Metují. Je pravděpodobné, že podjezd pod silnicí III/30821 bude těmito pracemi dotčen v průběhu roku 2018. Cílem veřejné zakázky je především zajištění plynulé kamionové dopravy do průmyslové zóny Solnice – Kvasiny (především pro závod ŠKODA AUTO a.s.). V případě potvrzení plánu rekonstrukce předmětného podjezdu dojde v rámci smlouvy o dílo uzavřené na základě výsledku tohoto zadávacího řízení k odložení realizace dotčené části rekonstruované silnice III/30821 na dobu po ukončení rekonstrukce podjezdu. O konečném způsobu realizace dotčené části veřejné zakázky bude zadavatel informovat dodavatele prostřednictvím dodatečných informací k zadávacím podmínkám tak, aby mohli promítnout konečný způsob realizace do svých nabídek. Dojde-li k odložení realizace předmětné části, upraví zadavatel patřičným způsobem přílohy zadávací dokumentace (především návrh smlouvy o dílo). Je tak nezbytné, aby dodavatelé pečlivě sledovali všechny dodatečné informace a změny zadávacích podmínek jimi způsobené!

Celý název veřejné zakázky včetně označení projektu je následující: „Rekonstrukce vozovky III/30821 Spy – Nové Město nad Metují (Krčín)“ v rámci projektu „Rozšíření strategické průmyslové zóny Solnice – Kvasiny a zlepšení veřejné infrastruktury v Královéhradeckém regionu“

Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí 51 717 524,14 Kč bez DPH. Vzhledem k tomu, že profil zadavatele viz níže: Předpokládaná hodnota umožňuje uveřejnit pouze celá čísla, zadavatel uveřejnil předpokládanou hodnotu zaokrouhlenou.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: Centrum investic, rozvoje a inovací
Soukenická 54
500 03 Hradec Králové
Kontakt: Mgr. Jan Baše
vz@cirihk.cz
+420 495 817 808
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 21.12.2016 10:00
Datum zahájení: 30.09.2016 10:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky:
Odpovědné zadávání: