Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Prodloužení lhůty pro podání nabídek 16.12.
Formulář navazuje na/opravuje formulář: E01: Prodloužení lhůty pro podání nabídek



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Výstavba evakuačního výtahu, rekonstrukce EPS a počítačová síť Domov u Biřičky v Hradci Králové
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem zakázky je realizace stavby a s ní souvisejících dodávek a služeb dle projektové dokumentace, která je součástí této zadávací dokumentace a ostatních příloh. Předmětem plnění jsou stavební práce spojené s realizací stavebních úprav budovy Domov U Biřičky, K Biřičce 1240, Nový Hradec Králové, 500 08 Hradec Králové 8.
Přístavba evakuačního výtahu bude realizována při severovýchodním nároží objektu „Y“. Přístavba bude nepravidelného tvaru a bude spojovat 1.PP až 5.NP stávajícího objektu „Y“. V 6.NP bude umístěna strojovna výtahu. Vstup výtahu do venkovního prostoru na stávající terén je veden po nové rampě a schodišti. Přístavba bude klasicky zděná, zastropená železobetonovou monolitickou deskou a založená na železobetonové monolitické základové desce. Vstup do výtahu bude z každého podlaží.
V rámci stavebních úprav budou provedeny dispoziční úpravy spočívající v úpravě vstupů do evakuačního výtahu a ve vytvoření nových recepcí – pracovního prostoru a zázemí pro ošetřující personál a úpravy stávajícího schodišťového prostoru – chráněná úniková cesta typu „B“ podle současných platných požárních předpisů.
Ve všech podlažích objektu „Y“ se bude realizovat nová EPS, EZS, počítačová síť, kamerový systém, domácí rozhlas a systém sestra – klient.
Dojde k úpravě dešťové areálové kanalizace, k prodloužení areálového vodovodu včetně přeložky požárního hydrantu, k přeložce distribučního kabelového vedení nn a napojení nového dieselagregátu ve venkovním provedení.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: Královéhradecký kraj
Pivovarské náměstí 1245
500 03 Hradec Králové
Kontakt:
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 16. 12. 2015 10:00
Počátek běhu lhůt: 02. 11. 2015
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky:
Odpovědné zadávání: