Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Rekonstrukce výtahů – Javornická 1501, Rychnov nad Kněžnou
Odesílatel Dana Havranova
Organizace odesílatele Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola, Rychnov nad Kněžnou, U Stadionu 1166 [IČO: 75137011]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 31.07.2020 10:14:42
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Zasíláme odpovědi na níže uvedené dotazy účastníků:

1) Zda by pro zadavatele bylo zajímavé udělat oba dva výtahy stejně velké? Přineslo by to zastupitelnost výtahů a bezproblémové zapojení do Duplexu.

Odpověď: NE, zadavatel trvá na osobním a nákadním výtahu.

2) Zda je podmínka nutná zachování strojovnového řešení výtahů? Bezstrojovnové řešení umožňuje využít strojovnu k jiným účelům, usnadňuje přístup k technologii.

Odpověď: Přístup do strojovny je malým poklopem, proto její jiné využití je velice problematické . Strojovna zůstane na původním místě.

3) Zda je podmínka nutná ponechání stávajících vodítek kabiny a konzol vodítek kabiny a protiváhy? Při změně konzol je možné lépe využít prostor a navrhnout i lepší řešení (zejména u pravého malého výtahu). Pokud je navíc dodávka výtahu zakončena prohlášením o shodě, máte jistotu porovnání nejenom ceny, nýbrž i rozsahu.

Odpověď: Stávající vodítka kabiny budou demontována a nahrazena novými. Případná výměna konzolí je ponechána na dodavateli.