Přijatá zpráva - výzva

Zadávací řízení Noční dozor areálu
Odesílatel Zdeněk Tomáš
Organizace odesílatele Mgr. ZDENĚK TOMÁŠ, advokát [IČO: 03536378]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 02.06.2020 18:59:18
Předmět Výzva

Dobrý den,

v rámci veřejné zakázky s názvem: „Noční dozor areálu“ zadávané zadavatelem: Domov U Biřičky Vám tímto zadavatel zasílá Výzvu k podání nabídky a zadávací podmínky k této veřejné zakázce.

Dále zadavatel upozorňuje, že veškeré zadávací podmínky jsou veřejně dostupné na profilu zadavatele, a to portálu:
https://zakazky.cenakhk.cz/profile_display_131.html
Zde je možné veškeré zadávací podmínky taktéž získat.

Zadavatel upozorňuje že dne 8.6.2020 od 10:00 hodin se koná prohlídka místa plnění. Místem setkání všech potenciálních dodavatelů bude místo plnění této veřejné zakázky.

Zadavatel výslovně upozorňuje dodavatele (účastníky) na to, že v rámci tohoto výběrového řízení mohou být nabídky podávány pouze elektronicky, a to s využitím elektronického nástroje: https://zakazky.cenakhk.cz/ (dále jen „E-ZAK“).

Zadavatel dodavatele upozorňuje, že pro plné využití všech možností E-ZAK, včetně možnosti podat elektronickou podobu nabídky, je nezbytné provést a dokončit tzv. registraci dodavatele, která je dostupná na adrese: https://zakazky.cenakhk.cz/registrace.html. Manuál pro registraci dodavatele v E-ZAK je uveden v uživatelské příručce E-ZAK, která je dostupná na adrese E-ZAK: https://zakazky.cenakhk.cz/registrace.html (dále jen „Uživatelská příručka“). Zadavatel upozorňuje dodavatele, že registrace není okamžitá a podléhá schválení administrátorem systému, jenž má vymezený termín na akceptaci, nebo zamítnutí registrace (nebude-li obsahovat požadované náležitosti).


S pozdravem

Mgr. Zdeněk Tomáš, advokát
osoba zastupující zadavatele


Přílohy
- 01 Vyzva_k_podani_nabidky_a_Zadavaci_dokumentace-VZMR-Nocni_dozor_arealu-Domov_U_Biricky.pdf (1,013.93 KB)
- Prilohy_c.1-8_k_Vyzve_a_ZD-VZMR-Nocni_dozor_arealu-Domov_U_Biricky.zip (987.34 KB)