Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení "Dodávka vozidel pro Královéhradecký kraj pro rok 2018 II"
Odesílatel Jana Mitrović
Organizace odesílatele Královéhradecký kraj [IČO: 70889546]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 15.06.2018 12:55:24
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace č. 1

Dodatečná informace č. 1


Přílohy
- DI č. 1.pdf (371.57 KB)

Původní zpráva

Datum 14.06.2018 16:11:54
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,


chtěl bych požádat zadavatele o odpověď na níže uvedené dotazy k veřejné zakázce.

Dotaz č. 1
Zadavatel požaduje ve třech kategoriích 3 tovární značky. Dále pak, v jedné kategorii požaduje zadavatel vozidla vždy stejné tovární značky a jednoho modelu, tento může být i starší a novější řada, oba však vyrobené v roce 2018. Bude zadavatel akceptovat pro Kategorii 1 dobíhající model a pro Kategorii 2 nástupce dobíhajícího modelu? Uchazeč doplňuje, že dobíhající model a nástupce mají stejný název, avšak nástupce je zcela nový a s dobíhajícím modele nese jen společný název, který je zachován z důvodu tradice.

Dotaz č. 2
Zadavatel požaduje pro kategorii 2 a karoserie typu sedan, hatchback a liftback. Dále požaduje min. délku vozidla min. 4 500mm (dtto pro kategorii 3 s tím, že min. délka je 4 700mm). Vozidlo, které bychom chtěli nabídnout má karoserii hatchback, kterou zadavatel akceptuje, ale min. požadovaná délka tuto variantu karoserie vylučuje. Bude zadavatel akceptovat pro kategorii 2 min. délku vozidla 4 300mm? Uchazeč doplňuje, že dle jeho názoru, na trhu není model s provedením karoserie hatchback, který by splnil požadovaný min. parametr délky.

Dotaz č. 3
U kategorie 2 požaduje zadavatel výdechy klimatizace i do zadní řady. Vzhledem k požadovaným min. rozměrům by se mohlo jednat o vozidlo nižší střední třídy, které nemusí touto výbavou disponovat. Bude zadavatel akceptovat pouze přední klimatizaci bez výdechů k zadní řadě pro vozidla v kategorii 2?

Předem děkuji za odpověď a přeji pěkný den

Jan Puchr