Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení "Dodávka vozidel pro Královéhradecký kraj pro rok 2018"
Odesílatel Jana Mitrović
Organizace odesílatele Královéhradecký kraj [IČO: 70889546]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 09.05.2018 16:01:14
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dodatečná informace č. 2


Přílohy
- DI č. 2.pdf (390.19 KB)

Původní zpráva

Datum 07.05.2018 16:54:12
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,

chtěl bych požádat o odpověď na níže uvedené dotazy.

Bude zadavatel akceptovat jinou tovární značku (neboli model po vysvětlení č. 1) i jako jiné karosářské provedení například vztaženo k domácí značce Fabia Kombi jako 1. tovární značku (model) a druhý model Fabia Hatchback jako 2. tovární značku (model)?

Bude zadavatel akceptovat u 1. tovární značky (modelu) i metalické barvy? Uchazeč doplňuje, že zadavatel sice požaduje nepříplatkovou barvu, ale ta může být u různých výrobců jiná, proto by uchazeč mohl nabídnout metalickou barvu s tím, že na vysoutěžení nejlepší ceny to nemůže mít vliv, neboť i když je cena o metalickou barvu vyšší tak vysoutěžená cena musí být nejnižší ať je s barvou bez příplatku nebo s metalickou barvou.

Bude zadavatel akceptovat dva modely se stejným názvem pro dvě tovární značky (modely) s tím, že by uchazeč nabídl původní model, jehož výroba v současné době dobíhá a jeho nástupce jehož výroba se rozbíhá, a který je na jiné platformě, jen má stejný název? Uchazeč doplňuje, že obě provedení budou vyrobena ve stejném roce tj. v roce 2018, kdy je i plnění veřejné zakázky.

Předem děkuji za odpověď

Jan Puchr