Veřejná zakázka: Vypracování energetického posudku, projektových dokumentací a autorského dozoru k akci "Stavební úpravy obvodového pláště na budově č.p. 1371, ul. Na Okrouhlíku, Hradec Králové"

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 4915
Systémové číslo: P18V00000319
Datum zahájení: 19.04.2018
Nabídku podat do: 03.05.2018 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Vypracování energetického posudku, projektových dokumentací a autorského dozoru k akci "Stavební úpravy obvodového pláště na budově č.p. 1371, ul. Na Okrouhlíku, Hradec Králové"
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je vypracování energetického posudku, projektových dokumentací ve stupni DSP a PDPS a odborné posouzení z hlediska výskytu zvláště chráněných druhů živočichů u budovy č. p. 1371, ul. Na Okrouhlíku, Hradec Králové. Zapracování projektových dokumentací a autorského dozoru navazuje na již provedené stavební práce k zajištění havarijního stavu obvodového pláště budovy z října roku 2017. Rozsah havárie obvodového pláště budovy a navržení dalšího postupu je specifikováno v přiloženém Odborném vyjádření znalce (OVZ). V listopadu a prosinci 2017 byly na základě OVZ realizovány zajišťovací stavební práce na obou štítových stěnách budovy, při kterých byl částečně demontován stávající poškozený zateplovací systém a současně zbylá část zateplovacího systému, která nebyla demontována, byla zabezpečena proti dalšímu poškození.
V OVZ je konstatováno, že celý původní zateplovací systém byl proveden neodborně a je tedy třeba demontovat zbylou část zateplovacího systému, zároveň snížit energetické ztráty a učinit soulad s aktuálními protipožárními normami k provádění zateplovacích systémů u vícepodlažních budov. Vlastník budovy Královéhradecký kraj se tedy rozhodl pro provedení komplexní rekonstrukce obvodového pláště budovy. Součástí budoucí investiční akce, na základě vypracovaného energetického posudku a obou stupňů projektové dokumentace, bude sejmutí stávající zbylé části původního zateplovacího systému a jeho odborná likvidace, provedení nového zateplovacího systému na obvodovém plášti budovy (oceněný položkový rozpočet bude rozdělen na část díla, která bude souviset s nesprávně technologicky provedeným zateplovacím systémem - odstranění vadného, jeho likvidace, provedení nového zateplovacího systému) a zbývající část díla - výměna okenních výplní a související provedení klempířských prvků. Střecha budovy a skladba střešního pláště zůstává stávající a nebude součástí připravované investiční akce.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výsledku po podpisu smlouvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 800 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.cenakhk.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Hodnocení nabídek

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky