Veřejná zakázka: „Pořízení systému pro zpracování materiálů samosprávy a následná technická podpora“

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zrušeno (v archivu)
Zakázka/soutěž byla zrušena.
DBID: 3962
Systémové číslo: P17V00000254
Datum zahájení: 26.04.2017
Nabídku podat do: 10.05.2017 23:59

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: „Pořízení systému pro zpracování materiálů samosprávy a následná technická podpora“
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky

Stručný popis předmětu:
Jedná se o předběžné tržní konzultace k zamýšlené veřejné zakázce, jejímž předmětem bude dodání systému pro zpracování materiálů samosprávy (dále i jako „aplikace usnesení“), který bude primárně sloužit pro potřebu zpracování materiálů pro jednání rady kraje a zastupitelstva kraje, implementace tohoto systému a následná technická podpora. Systém bude komplexně podporovat procesy spojené s jednáním volených orgánů kraje (rady kraje a zastupitelstva kraje).
Systém bude respektovat platnou právní úpravu danou zejména zákonem č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů, a jednací řády volených orgánů Královéhradeckého kraje.
Podrobné vymezení budoucího předmětu zakázky je uvedeno v příloze č. 1 - Tabulka plnění minimálních parametrů dodávky a v příloze č. 3.
Zadavatel tímto postupem sleduje správnost jím připravených požadavků na plnění této veřejné zakázky a za tímto účelem stanovuje následující otázky:
1. Jakou předpokládanou hodnotu veřejné zakázky bude zadavatel muset stanovit, aby získal vypsáním veřejné zakázky výše uvedený systém v podobě a rozsahu, který požaduje?
2. Jaké případné změny v požadavcích by zadavatel musel udělat pro snížení ceny tak, aby byly co nejméně sníženy jeho požadavky?
3. Jsou požadavky zadavatele reálné, respektive jestli je plnění požadované zadavatelem uskutečnitelné? Případně jaké změny požadavků dodavatel (konzultant) doporučuje zadavateli provést pro nejvyšší efektivitu výsledku? (Zadavatel preferuje plnění dle svých plných požadavků).
4. Jaké změny v návrhu smlouvy by měl zadavatel provést pro vyšší efektivitu plnění, vyšší míru atraktivity pro případné dodavatele, pro snížení ceny plnění atd.?
5. Jaké změny by měl zadavatel provést v dále nastíněných podmínkách účasti (kvalifikace), aby si zajistil, co nejlepší výsledek zakázky?
6. Zadavatel dále uvádí, že plánuje tuto zakázku vypsat pouze s jediným hodnotícím kritériem, kterým bude cena. Dodavatel (konzultant) může doporučit i další (kvalitativní) hodnotící kritéria.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výzvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: neuvedena

Zadavatel

  • Úřední název: Královéhradecký kraj
  • IČO: 70889546
  • Poštovní adresa:
    Pivovarské náměstí 1245
    500 03 Hradec Králové
  • Název odboru: odbor investic
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60050192

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Pivovarské náměstí 1245
500 03 Hradec Králové

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Seznam účastníků